hhahahah ayy vlla @destere benzetmeside özellikle @xemrexxx rolude süper olmuş bencede
@Doğu yorum yapmışmıydı ? yapmadı değilmi hep bir bahane bulup senin senaryolarından kaçıyor nedenseSihirli Hayatlar Bugün Saat 20 de
@xemrexxx @MayısKralı @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @destere @Doğu
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce senin yorumlamanı bekliyorum her seferinde@Doğu yorum yapmışmıydı ? yapmadı değilmi hep bir bahane bulup senin senaryolarından kaçıyor nedense
o benden arianadan dolayı anlarsın budefaÖnce senin yorumlamanı bekliyorum her seferindeBu muazzam ve derin senaryoyu yorumlamak için emsal analizlere ihtiyacım var
ben mutleka bir yerden yorum yapmışımdır yorumsuz bırakmam kaliteli senaryolarıÖnce senin yorumlamanı bekliyorum her seferindeBu muazzam ve derin senaryoyu yorumlamak için emsal analizlere ihtiyacım var
hangisine yorum atayım üç yere etiketlemişsin beni@destere yorum at yarın fragmanı yazıcam
Sihirli hayatlar 1.Bölüme bak @destereben mutleka bir yerden yorum yapmışımdır yorumsuz bırakmam kaliteli senaryolarısen iyi incelememişsin yorumları demekki
bak hem bu sefer arianadan dolayı konuyu anlama ihtimalinde yüksekmiş@POmy öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?