hhahahah ayy vlla @destere benzetmeside özellikle @xemrexxx rolude süper olmuş bencede
@Doğu yorum yapmışmıydı ? yapmadı değilmi hep bir bahane bulup senin senaryolarından kaçıyor nedenseSihirli Hayatlar Bugün Saat 20 de
@xemrexxx @MayısKralı @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @destere @Doğu
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce senin yorumlamanı bekliyorum her seferinde@Doğu yorum yapmışmıydı ? yapmadı değilmi hep bir bahane bulup senin senaryolarından kaçıyor nedense![]()
o benden arianadan dolayı anlarsın budefaÖnce senin yorumlamanı bekliyorum her seferindeBu muazzam ve derin senaryoyu yorumlamak için emsal analizlere ihtiyacım var
![]()
ben mutleka bir yerden yorum yapmışımdır yorumsuz bırakmam kaliteli senaryolarıÖnce senin yorumlamanı bekliyorum her seferindeBu muazzam ve derin senaryoyu yorumlamak için emsal analizlere ihtiyacım var
![]()
hangisine yorum atayım üç yere etiketlemişsin beni@destere yorum at yarın fragmanı yazıcam
Sihirli hayatlar 1.Bölüme bak @destereben mutleka bir yerden yorum yapmışımdır yorumsuz bırakmam kaliteli senaryolarısen iyi incelememişsin yorumları demekki
bak hem bu sefer arianadan dolayı konuyu anlama ihtimalinde yüksekmiş@POmy öyle diyor
![]()