WesTxCoasT
Favori Üye
yok aga 71 doğumlu çok fark yok bişey olmaz
Aga 74 lü degilmi ya 42 oldumu polat
yok aga 71 doğumlu çok fark yok bişey olmaz
Aga 74 lü degilmi ya 42 oldumu polat
yok aga 71 li polat 74 lü memati 75 li abdülhey 78 li erhan
Sıraya
aynen sıralanmışlar polat harbiden yaşlandı 40 da geçti yaşlandıkça karizma artıyo
Evet ama sakallar çok uzadı kessin artık
aga bence ya sezon finalindeki düğünde ya da yeni sezonda kesecek bak görürsün o deilde sezon finalinde düğün olacak diyolar doğruysa varya efsanevi bi bölüm olur unutulmaz bi bölüm olur.
bence çok kötü olur diziyi pembe diziye çevirdiler polata hiç yakışmadı bu elif in en yakın arkadışyla aşk yaşaması , mematinin de kendinden kat kat küçük selviyle çakırın kızı selviyle evlenmesi diziyi pembe diziye çevirdi.. Bir zamanlar abdulheye öldürdüğün adamın karısına mı aşık oldun deyip onu aşağılayan memati , çakırın kızıyla evlendi hiç Yakışmadı bu hareketler vadiye.
bence çok kötü olur diziyi pembe diziye çevirdiler polata hiç yakışmadı bu elif in en yakın arkadışyla aşk yaşaması , mematinin de kendinden kat kat küçük selviyle çakırın kızı selviyle evlenmesi diziyi pembe diziye çevirdi.. Bir zamanlar abdulheye öldürdüğün adamın karısına mı aşık oldun deyip onu aşağılayan memati , çakırın kızıyla evlendi hiç Yakışmadı bu hareketler vadiye.
Doğru ama dügunden birsey olmaz
memati nin selviyle evlenmesi bence de yakışmadı memati ye abi demeden memati demesi bile çok kötü yapacak bişey yok bence pembe dizi değil
aynen düğünle bişey olmaz diğer dedikleri ise doğru efe kardeşin memati-selvi polat-leyla olmaz hadi polat-leyla neysede memati-selvi kötü oldu
ben zaten şu leylayı sevmim ölsün bir an önce
aynen bende nefret ediyorum zaten dizimde kafasını kestirdim 😛
kerdeş okurdum ama görmemişim şimdi okudum en yüksek puanı verdiğimi söyleyemeyeceği çünkü yasak