|yeni dizi| KURTLAR KOCAYINCA (1.bölüm)
- yıl 2030 ; KURTLAR KOCAYINCA
kurtlar vadisi ekibi 27. Yılında ff tv ye geçmiştir.
Ilk bölüm :
tanım ;
polat alemdar : 54 yaşına gelmiş operasyonlardan elini çekmiş kendini ayvalıkta aldığı yazlığa bırakmıştı. Yıllar onu yorsada halen eskisi gibi akıllıca hareket ediyordu.
Memati baş: iyice yaşlanmış huysuz olmuştu. Arada bir ustasıyla görüşüyordu. Mafyalık kanında olduğu için halen bu işlerden vazgeçmemişti.
Abdulhey : kgt de yönetici konumuna gelmişti. Halen eskisi gibi soğukkanlı ve akıllı hareket ederdi. Saçı halen uzundu.
Nazife ana : merdivenden inerken ayağı takılmış ve kafa üstü yuvarlanarak düşmüştü. Hasteneye kaldırıldıktan iki hafta sonra hakkı rahmetine kavuşmuştu.
Ömer baba : karısının ölümünden 6 ay sonra hacca gitmiş ve orda beyin kanaması sonucu hakkı rahmetine kavuşmuştu.
elif alemdar : polatın kızı elif, tıpkı polat gibi kgt de yetikmiş bayan ajan olmuştu. Teşkilatın en önemli ajanlarından biriydi.
Güllü : polat abisinden izin isteyip rusya'ya gitmişti. Yıllardır rusyada yaşıyordu.
Leyla : yıllar önce polat alemdar la evlenmek üzereyken mete tarafından öldürülmüştü. Mete ilk önce leylayı kaçırmış , kafasını kesmişti. Kafasınada polat alemdara düğün hediyesi olara göndermişti. Polat 3 gün sonra meteyi yakalamış , ona kezzap içirmiş ardından yakmıştı.
Türkiye : türkiye'de de değişiklikler olmuştu.
Türkiye avrupa birliğine girmiş ,
musul Türkiye'ye bağlanmış ,
Galatasaray ile fenerbahçe şampiyonlar ligi finali oynamıştı.
Giriş ;
tarih: 15.01.2030
abdulhey polatı cepten arar ;
abdulhey: abi acil istanbula gelmen lazım sana ihtiyacımız var.
Polat: bi merhaba yok mu abdulhey ? Insan hal hatır sorar.
Abdül: afedersin abi eşeklik ettim.
Polat: memati napıyor ? Hiç Arayıp sormuyor serseri.
Abdül: abi onuda çağırdım geliyor. Usta ne zaman geliyo diyor.
Polat: of abdulhey yaşlandık artık KURT KOCAYINCA itin maskarası olurmuş.
Abdül: estağfurulla abi o nasıl söz sen yılların kurdusun it köpek senden korksun.
Polat: sahi abdulhey beni neden çağırdılar ?
Abdül: abi hatılıyon mu yıllar önce bir operayon yapmıştın kurtlar vadisi operasyonu mafyayı çökertmiştik
polat: hee polat olarak ilk görevimdi.
Abdül: he işte abi o zamandan beri mafya hemen bitmiş derin devlet ön plana çıkmıştı. Şimdi tıpkı o zaman ki gibi büyük mafyalar konseyler yeniden oluşturuldu.
Polat: evet haberim varda bunun bizle ne alakası var?
Abdül: Bu işlerden polat alemdarın ekibi anlar diye bizi görevlendirdiler emir büyük yerden.
Polat: şimdi yeniden sahalaramı dönüyoruz diyorsun ?
Abdül: evet abi vakit geldi yeter bu kadar dinlendiğimiz.
Polat 3 gün sonra uçakla istanbula geldi. Onu memati ve abdül karşıladı.
Memati: vay usta insan hep mi aynı kalır hiç Değişmemişsin.
Polat: memati ben senin lçin aynı şeyi söyleyemeyeceğim
memati: ustaa.
Polat: şaka memati şaka.
Abdül: abi ofisi hazırladım geçellim mi?
Polat: siz gidin abdulhey ben biraz istanbulla hasret gidercem.
Abdül: tamam abi.
Polat ilk önce elif eylülün mezarına gider... ağlar.. Toprağı okşar yanında getirdiği kavanoza topraktan bir parça koyar..
Ardından kız kulesinin oraya gider. Bank a oturur ve hayallere dalar.
Ve bir türkü mırıldanır ;
Elif dedim be dedim...
polatın telefonu çalar arayan abdulheydir;
abdulhey: alo alo abi
polat: evet abdulhey birşey mi oldu sesin telaşlı geliyor ?
abdulhey: abi erhan !..
1.bölüm sonu
ilk bölüm tanımlarla geçtiği için biraz ağır oldu kusura bakmayın
kurtlar kocayınca 17 mayıstan itibaren kendi gününde kendi saatinde her perşembe öğleden sonra ff ' tvde.
- yıl 2030 ; KURTLAR KOCAYINCA
- SENARYO: kvp1905
- YAPIM : VADİYAPIM
Son düzenleme: