Son yaptığın dizinin türünü komedi diyordun senden başka gülen yoktu ayollAşkın Alfabesi tutmuştu diye totem yapıp iki tane daha aşklı dizi yazdım ama onun kadar başarılı olamadı. Zaten ben de sıkılmıştım yenilik güzeldir.
Son yaptığın dizinin türünü komedi diyordun senden başka gülen yoktu ayollAşkın Alfabesi tutmuştu diye totem yapıp iki tane daha aşklı dizi yazdım ama onun kadar başarılı olamadı. Zaten ben de sıkılmıştım yenilik güzeldir.
Bölümler kısa olsun diye istediğiniz için komediyi tam veremiyordum ne yapayım.Son yaptığın dizinin türünü komedi diyordun senden başka gülen yoktu ayollOyuncular olarak dramdan drama kosuyorduk
Son bölümler toparlamıştı amaBölümler kısa olsun diye istediğiniz için komediyi tam veremiyordum ne yapayım.
Komedi dizilerim arasında en başarılısının Ufak Tefek Fesatlıklar olduğunu düşünüyorum yazarken bile gülüyordum. Ama diğerlerinde sorunlar vardı evet.Son bölümler toparlamıştı ama
Teşekkürler.Sabah telefondan girince okumuştum bilgisayara geçince yazarım diyordum unutmuşum.Bekliyoruz, başarılar.
Teşekkürler.Bu kadar unutkanlık iyi değil ama.
De, ki gibi eklerle ilgiliyse ne gülerim ama.Finallerde ne basit şeyleri unuttum bir bilsen.
Kendin gibi dizin de uğursuz isimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?