Yeni Beğeni Sistemi Devrede!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu eklenti ile çoğu kişiyle tartışacağım yani, 1-2 kişi dis atmış yakınım bile olsa sinirlerim zıpladı.
Gerisini sen düşün.

al işte sevmediğim gereksiz bir tip beğenmedim demiş gelde sinirlenme

çok meraklıysanız gidin facebook a burası bir forum aslına uygun ve sade olmalı her zaman
O zaman beğen de kalksın? Neden beğen kalsın diyorsun? 2005 yılındaki forum sistemiyle mi yorumlaşalım? Yorum yapacaksan ben de sana derim git sözlüklerden birine!

Aynen facebooktakilerle eş değer olmalı. Sonuçta burası sosyal platform
Kesinlikle, ki zaten kalpli ve sert bakan ifadeler de olsa bence tamamlanır yeni sistem. Tek eksik sanki onlar gibi. Toplam 6 tane olsun... Şimdi bu durum mobil kullananlarda nasıl olacak ben onu merak ediyorum mesela facebook'ta sanırım mobilde hala normal sistem devredeymiş...

Bu arada hep böyle ifadelerin yanında şu gereksiz aynen, beğendim açıklamaları olmaya devam edecek mi? Zaten ifadeler yeterince açık @OzaN?

Yok Facebook mobilde de aynı sistem.

O zaman beğen de kalksın? Neden beğen kalsın diyorsun? 2005 yılındaki forum sistemiyle mi yorumlaşalım? Yorum yapacaksan ben de sana derim git sözlüklerden birine!
beğen forumda eskiden beri olan ve güzel birşey gerisi gereksiz bu ne şimdi
her mesajıma olmamış diyen boş insanlar mı uğraşacam

Facebookta değişmiş. Tapatalkta nasıl ben onu merak ettim. Gel şimdi indir işin yoksa
@OzaN onda da var mı böyle sistem?

güldürdün kısmınında zıttı olsun bence @OzaN komik değildi
gibisinden
Olmamış diyebilirsin direkt.

Facebookta değişmiş. Tapatalkta nasıl ben onu merak ettim. Gel şimdi indir işin yoksa
@OzaN onda da var mı böyle sistem?
Tapatalk ne durumda bilmiyorum muhtemelen uyumsuzdur. Zaten pek çok şeyle uyumsuz tapatalk, tavsiye etmiyorum.
Tarayıcı üzerinden mobil sürüm çok daha kullanışlı.

Olmamış diyebilirsin direkt.
olmamış seçeneği beğendim seçeneğinin zıttı olmuş yanı yorumu beğendim veya olmamış diyip beğenmedim gibi ama güldürdün seçeneğinin zıttı yok onada gülmedim komik değildi gibisinden eklenebilir

Ben bu eklenti ile çoğu kişiyle tartışacağım yani, 1-2 kişi dis atmış yakınım bile olsa sinirlerim zıpladı.
Gerisini sen düşün.
Sen çok çabuk sinirleniyorsun bu eklenti belki sinirlerini kontrol etmen konusunda kişisel gelişim sağlar sana.

Her şeyin zıttı olacak diye bir şey yok ki. Bu sefer işin içinden çıkamayız.

yok artık kalp bile var bu ne ya şaka mı
@OzaN bu sistemden çıkmak isteyenler için yapılacak bişey yok mu ben mesajlarımın altında bu seçenekler olmasın istiyorum

Sen çok çabuk sinirleniyorsun bu eklenti belki sinirlerini kontrol etmen konusunda kişisel gelişim sağlar sana.

Her şeyin zıttı olacak diye bir şey yok ki. Bu sefer işin içinden çıkamayız.
Daha fazla sinirlerimi zıplatmasın da.

beğen forumda eskiden beri olan ve güzel birşey gerisi gereksiz bu ne şimdi
her mesajıma olmamış diyen boş insanlar mı uğraşacam
Eskiden dediğin 2-3 sene öncesiyse o zaman da facebooktan esinlenilmişti:/ sen ne takıyorsun olmamiş diyenlere? Sana laf verilirse cevap ver. Nesine katılmıyorsun görüşümün diyip uzatmaya gerek yok bence. Ama şöyle bir olay oldu; İnat yapıyorsa o kişi o zaman haklısındır. Git @OzaN 'a bile şikayet et. Admin de gerekeni yapar. Yapmak zorunda çunku istatistik tablosu senin profilini olumsuza çevirir.

Begendim,begenmedim dısindakiler gereksiz bence.Özellikle aynenle katılıyorumun farki ne abi?

Çok güzel olmuş demek isterdim fakat gerçekten hiç yakışmamış forum özelliğine, burası Facebooktan ziyade bir internet düşünce paylaşım alanı, forum ve sözlük sitelerinde dahi böyle bir şey yok. Forumlarda olmamasının sebebi forumun sadelik sayesinde gerçek forum özelliğini koruması. Umarım eski haline döner, bu dört beş tane hele hele kalp gibi emojiler nedir yahu
Yaklaşık 2 yıldır üyeyim ve ilk defa net bir şekilde bu kadar olumsuz olduğumu söyleyebilirim bir yenilikle alakalı. Ayrıca insanların yazma şevkini kıracağı ve forumdan soğutabileceği de kuvvetli bir ihtimal, düşünsenize o kadar emek vererek yazmışsın adamın biri gelip hop eksilemiş. Ve ayrıca forumda kutuplaşma olması için de resmen ortaya atılmış bir dinamit, farklı düşüncelere sahip ve forumda karşıt sayılacak insanlar sürekli birbirini eksileyecektir ve beklenilenin aksine forumun huzuruna olumsuz etki edecektir. Şimdi beni eksileyecekler mesela, hadi sözlük bölümüne özel olsun anlarım ve desteklerim bile fakat durum böyle kalırsa finallerine doğru bozduğu söylenen Lost etkisi bırakır.