Yeni Batman Kim Olacak?

Olmamış. :( Bale reyisin yerini herkes öyle kolay kolay tutamaz. :(

Sanırım yeni Batman Ben Affleck olmuş. @OzaN @Forumdash @xemrexxx @KK|Batman @BuraK @kvp @çocuklarduymasın

ben-affleck-george-clooney-afi-awards-2013-red-carpet-02.jpg

Güzel oynarsa yakışır Ben Affleck'e.:D

Konuya yeni bilgiyi ekle istersen @berkann. :) Aslında yeni konu da açabilirdin. :):)

Fena seçim değil ama twitter'da falan büyük tepki var. :) Tabii bu tepkinin sebebi Bale'den sonra yeni Batman istenmemesiyle de alakalı yani kim olsa benzer tepkiler alabilirdi. Fakat Bale'nin olması çok çok zordu ve bence doğru olan da bu. Bale'li Batman üçlemesi efsane olarak kalacak. :)

Batman karakterini ezdirmeyecek biri bence Ben Affleck.Çok güveniyorum kendisine.Batman'in Bale'la yakaladığı karizmayı devam ettirir gibime geliyor.Superman biraz sönük kalacak yanında.:D

süper yanında sönuk kalır harbiden:X zaten süpermani oynayanı ilk tudors'ta izlemiştim.Kendisi benim için dizi oyuncusu.BEN'(ce) diğer isimlere göre daha iyi:X

Konuya yeni bilgiyi ekle istersen @berkann. :) Aslında yeni konu da açabilirdin. :):)

Bu konuya yazdım artık. :D Bir dahaki sefere açarım böyle bir şey olursa. :D

Bence tip olarak yakışır. Ama oyunculuğunu bilemem. Gerçi Batman'i oynamak için çok fazla bir oyunculuk yeteneği gerektiğini düşünmüyorum. :)