Yeni Batman Kim Olacak?

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Man Of Steel 2 filmi için Superman ve Batman bir araya gelecek. Superman karakterini Henry Cavill canlandıracakken Batman'i kimin canlandıracağı bilinmiyor.

Batman'in 40'lı yaşlarda olacağı filmde Batman adayları; Josh Brolin, Richard Armitage, Ryan Gosling, Joe Manganiello, Matthew Goode, Max Martini, Joseph Gordon Levitt, Jensen Ackles, Andrew Lincoln ve Simon Pegg.

Filmin 2015'te vizyona girmesi bekleniyor.

Bugün açıklanan haberle yeni Batman'in Ben Affleck olacağı kesinleşti.

Son düzenleme:
Bu isimler ne ya!!! Heleki Jansen Ackles düşünülmüş ki orda koptum zaten
Adam 35 yaşinda zaten 26-27 yaşinda gibi görüntüsü var Batman 40 yaşinda birini canlandıracakmiş
saçmalıgın daniskası

En iyi isim birtek Ryan Gosling
Batman dediğin esmer olur siyah saçli olur.Sarişin oldugundan kaybetti
Ama olsa süper olurdu.Sarisin James Bond oldu Batman neden olmasın diyede düşünülebilir.(örnek saçma mı oldu ne😕)

Joe Manganiello buna da çok güldüm.Kendisini True Blood'ta izliyorum safi kas oyunculuk yok adamda
Kendisinin rolü zaten hırlayıp gürleyip 6 pack göstermek

Max Martini kendisi daha dizilerde figüran sayılabilecek roldeyken böylesi önemli karakterdeki rolü oynması imkansız.Revenge'de Vicky'nin korumasıydı yani türk versiyonu cevirirsek İntikam'da Şahika Hanımın koruması.

Gelelim en önemli isme Andrew Lincoln biz onu kasabamızın Şerifi belledik.O bizim Reyisimiz TWD devam ederken başka ne filmlerde nede dizilerde başka karakter olarak görmek istemeyiz
(en azından ben)

Tek olur dediğim isim ise Josh Brolin. Sebebi görsellerde arattiğimda Christian Bale benzettiğimdan

Bale reyis olmadan olmaz batman.
Joseph Gordon olursa seviniriim ama rises filminde robin karakterindeydi robinide yanlış hatırlamıyorsam yeşil kıyafetli bir süper kahramandı. bu bir çelişki.

Christian Bale öyle bir yere taşıdıki kim gelse eleştirilecek ve Bale'ı aratacak.

George Clooney gibi Batman'i Gay'a dönüştürmeye çalışmasında ne yaparsa yapsın.

- - - Ekleme - - -

Birde Simon Pegg öldürsen olmaz abi.

Adamdaki malzeme bu.Bu anca sümela'nın şifresinde başrol oynar.Batman dediğin the dark knight'dır.Siyah saçlı olur @Forumdash 'ında belirttiği gibi.Simon zaten komedilerin adamı bu tarz bir işte görürsem ne Batman'i nede filmi ciddiye alırım.

Benim tercihlerim Joseph Gordon-Levit veya Andrew Lincoln.Gordon'da son Batman filminde Robin'i oynadığı için onuda elemek zorundayız.Andrew Lincoln en mantıklısı.

Ben de Bale olması taraftarıyım ama olmayacağı söylemiş.

.@Forumdash'ın dediği gibi Josh Brolin, Chrisian Bale'e benziyor, olabilir. Joseph Gordan-Levitt de olabilir ama çocuksu bir yüzü var. Ryan Gosling olmamalı bence de.

Olmaz tabi.Nolan'da olmayacak çünkü.Müthiş bir üçlemeyle en iyi batman filmlerini çektiler.Başka birinin bu seviyeye ulaşması çok zor ve bu üçlemenin büyüsünü bozmak istemiyor.Zirvede bıraktı yani Bale.

Bildiğim kadarıyla Nolan, Man of Steel filminin yapımcıları arasında. 2. filmde de yapımcı olur büyük ihtimalle.

- - - Ekleme - - -

İlk filminin senaryo yazarları arasında da adı var.

Bildiğim kadarıyla Nolan, Man of Steel filminin yapımcıları arasında. 2. filmde de yapımcı olur büyük ihtimalle.

- - - Ekleme - - -

İlk filminin senaryo yazarları arasında da adı var.

Man Of Steel 1'de danışman gibi birşeydi.

Bu filmdede prodüktür olacakmış Nolan.Pek fazla bir etkisi olmaz.

Andrew Lincoln olursa kendisi için çok sevinirim ama dizi oyuncuları bir anda o kadar büyük yıldız olamazlar. Yani imkansız.

Richard Armigate gibi birisi olabilir.

Sanırım yeni Batman Ben Affleck olmuş. @OzaN @Forumdash @xemrexxx @KK|Batman @BuraK @kvp @çocuklarduymasın