Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neresi sıfırdan olmamış acaba ilk banner la hiç bir ortak dosyası yok eğer önceki gösterdiklerimi diyosan onalarıda ben yaptım başka yerden çalmadım geliştire geliştire en son bu halde çoğunluk beğendi sizede yorumlarınıza da saygım var ama lütfen dikkatli konusun
''sizede yorumlarınıza da saygım var'' Yukardaki mesajımda bunuda belirtmiştim zaten diğer sözlerime bişey demediğinize göre anlamışsınızdır sıfırdan bi çalışma olduğunu.
Peki tamam senin dediğin olsun öyle bişey yok ama sorun çıkarmamaya çalışıyorum ama sen neye sinir olduysan bütün nefretini yazıyosun kopya çektim haklısın çalıntı bu tamamen aynı oldumu gönlün ? Hatta ben bunu eski bannerı yapan adama yaptırdım ve burda ben yaptım diye yalan atıyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.