- Reaksiyon puanı
- 67,516
- Puanı
- 1,060
Ekin Mert var ayol Cengiz kimmiş .ssAslında bu diziye de bakılabilir. Cengiz Bozkurt iyidir.
Artık hangilerini beğenirsek.
Ekin Mert var ayol Cengiz kimmiş .ssAslında bu diziye de bakılabilir. Cengiz Bozkurt iyidir.
Artık hangilerini beğenirsek.
Ay yok artık gider BAH'ı tekrar izlerim. 😱 Mesela Neslihan Yeldan'ı da demişsin onu da severim ama onu da Bir Demet Tiyatro'da izliyorum illa buna bakmaya gerek yok.@Aserat Elçin Afacan için SÇK'nın ilk bölümüne göz at.
Jet Sosyete'ye baştan bakamadık, kaçtı artık o tren.Cengiz Bozkurt seviyorsan Jet Sosyete bakabilirsin bu diziden daha iyi olduğu kesin başlamadan bile.
Hangi isimler .ss
Yaprak Dökümü disinda +1.
Beğenenlere teşekkür etmiyorum ayrı ayrı, sana niye ediyim ayol .ss@serhatt konuyu beğendim, teşekkür et.
Ay iyi be .ssAy yok artık gider BAH'ı tekrar izlerim. 😱 Mesela Neslihan Yeldan'ı da demişsin onu da severim ama onu da Bir Demet Tiyatro'da izliyorum illa buna bakmaya gerek yok.
Çok haklısın...Hande, Can Yaman, Özge
Yaprak dökümüne başlaMan için iyi bir yaz. Bekliyoruz.
Yazıklar olsun...Beğenenlere teşekkür etmiyorum ayrı ayrı, sana niye ediyim ayol .ss
Sen de izleme be eski komedilere bak benim gibi.Ay iyi be .ss
Sen benim sisterımsın destek vermezsen olmaz kiYazıklar olsun...
Hiç izlemedim onu. Bu dizisini izlersem belirtirim kendisini hakkındaki fikrimi.Ekin Mert var ayol Cengiz kimmiş .ss
İzlememen büyük kayıp canım, bu dizide mazlum bir tip olacağa benziyor, izlemesen de olurHiç izlemedim onu. Bu dizisini izlersem belirtirim kendisini hakkındaki fikrimi.
Yaaaa...Sen benim sisterımsın destek vermezsen olmaz ki
İzleyeceğim dediysem gece verilen 28.tekrarına denk gelirsem izlerim manasında.Sen de izleme be eski komedilere bak benim gibi.
@Emre Ozansoy hepsini zaten dördünü birden izlemene gerek yok. Şuur kaybı yaşamanı istemem
Seni süs olsun diye etiketledim Belki konuya beğeni atarsın da bir işe yararsın diye @DosiCevap vermeme gerek yoktur diye düşünüyorum.
Hiç birini izlemem aslında, ama oyuncuları gel beni izle diyor.
'Çatı Katı Aşk'ta Furkan Andıç var, izlemesem üzülürüm. 'Sen Çal Kapımı'da Kerem Bürsin ve İsmail Ege Şaşmaz var, ikisi de muhteşem. 'Bay Yanlış'ta Serkay Tütüncü ve Sarp Can Köroğlu var kesinlikle izlemem lazım. 'Gençliğim Eyvah' ise hiç kaçmaz, çünkü Ekin Mert Daymaz var.