neyse somnra devam ederiz bend erse kaçar
O dizide, o kadar uğraşma yok. Özcan Deniz getirilir mi diziye, Cemal Hünal çok daha iyiydi.![]()
neyse somnra devam ederiz bend erse kaçar
O dizide, o kadar uğraşma yok. Özcan Deniz getirilir mi diziye, Cemal Hünal çok daha iyiydi.![]()
neyse somnra devam ederiz bend erse kaçar![]()
fatıh dızısının platoları harıka fatıh açık ara ezer .!
hangi gün olacak-senaryo saraya mı savasşa mı dayalı belli değil-oyuncular belli değil nasıl zirvede olacak sence![]()
ozetı ıkıncılıgıde alıcaktır açık ara![]()
hangi gün olacak-senaryo saraya mı savasşa mı dayalı belli değil-oyuncular belli değil nasıl zirvede olacak sence![]()
senaryo emine gülbahar hatunla çiçek hatuna dayanacak bildiğin gibi emine gülbahar hatıun 2. bayazıd ın annesi çiçek hatun cem sultanın annesidir ..
yaaa yaaa)
vışhh iyi yere dayanmış sernaryoben en çok mara despinayı merak ediyorum
o fatihin üvey annesi değilmiydi yaşlıdır o
sitti mükreme hatunu izleseydik bari)
olsun sırpmış sırplar ilgimi çekmiştir hepmükreme nasıl isim ya anlamı ne acaba
ben sınava giriyomn hacı 2 tane üst üstye biri bitti şimdi sıra diğerindEkonuya dönersek fatihin film kısmı recep ivedik kadar izlenir totalde ab de 2-3 reyting daha fazla sonra düşer biraz eğer kadro iyi değilse ve my yi taklit emtmeye klkarsa en fazla total 5-6 ab 8 olur
![]()
Bizde kolay kolay o kadar sınav olmuyor.Neyse konuya dönelim. Fatih dizisi orjinal bir yapım olacaktır, taklit olmayacaktır.
![]()
dizi nerden başlayacak?
istanbulun fethinden sonra başlarsa haremden çıkmazlar yine
fetihten önce başlarlarsa ilk üç bölümü fetih olur gerisi yine haremde gelsin mükremenler gitsin gülbaharlar şeklinde olur![]()
orjinal derekn çakma neasıl oluyor?
Harem konusunu katılmıyorum, bu şekilde olmayacaktır, umarım olmazda. En azından olsa bile abartmazlar.![]()