Yemekteyiz iptal mi oldu?

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Uzun bir aradan sonra FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Yemekteyiz, FOX'un web sitesinden kaldırıldı. Başvuru formu ve tanıtım fragmanı yayınlanan sayfa programlar kategorisinden kaldırıldı. Teknik hatadan dolayı mı yoksa program başlamadan yayından mı kaldırıldı?

FOX asla bırakmaz bu programı bence. ama yine de belli olmaz.
o zaman fox daha da güzel bir program yapar :D

Düzenlemek için geçici bir süreliğine kaldırılmış olabilir. Ama yeniden gelecektir.

İnşallah kaldırmışlardır Afrika'da o kadar aç insan var onları düşünmeyip kameraların karşısına geçip yemek yapıp bi güzel yiyorlar çok saçma ömrümde gördüğüm en berbat program

İnşallah kaldırmışlardır Afrika'da o kadar aç insan var onları düşünmeyip kameraların karşısına geçip yemek yapıp bi güzel yiyorlar çok saçma ömrümde gördüğüm en berbat program

afrikadakiler bizi izlemiyordur sanmıyorum izlediklerini onur ...

Onu demiyorum o aç insanları düşünmeyip kendileri 70 milyonun önünde yemek yiyiyor resmen afrikada kimse izlemiyordur ama büyük ayıp yapıyorlar

bence ayıbı afrikadakilere değil türkiyedeki insanlara yaparlar öyle bişey olursa afrikaya gitmeye gerek yok türkiyede hala akşamları soğan ekmek le karnını doyuran insanlar var ..

Program artik yer almiyor FOX'un sitesinde.. Demek ki Yemekteyiz iptal oldu..

Ramazanda yemek programı yayınlamak gibi saçma bir şey olmamalı zaten. Gelecek sezon başlasın.

Gelecek sezona kalmış olma ihtimali yüksek. Bir de eğer Esra Erol'un gerçekten transfer olma ihtimali varsa beklemeye almışlardır Yemekteyiz projesini...

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy