"Yemekteyiz" FOX'a Transfer Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Show tv'de yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Yemekteyiz' artık Fox tv'de yayınlanacak..

Alman patentli olan 'Yemekteyiz' programı, 3- 4 sezon boyunca Show Tv'de iç yapım olarak ekrana gelmişti..

Geçtiğimiz sezon yayından kaldırılan Yemekteyiz artık Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak..

Bilindiği gibi programda her hafta 5 kişi yarışıyor, her gün bir yarışmacı yemek yapıp evinde diğer konukları ağırlıyordu.. Programın Fox tv'de de aynı formatla ekrana geleceği belirtildi..

MEDYARADAR

yemekteyiz-basvuru-formu.jpg

FOX TV'den yanlış karar bence. Yemek programları eskisi kadar tutmuyor. Var Mısın Yok Musun'un da olduğu gibi Yemekteyiz'de tutmayacak bence.

Yeni kanalinda eskisi gibi basarili olmasi dilegiyle..

fox unutma beni ve haber arasına yerleştirirse izlenir ya da unutma beniden önce yayınlasa da izlenşr:D

bu yapımların avrupada tuttuğu kadar bizde uzun tutmamasinin sebebi bizde işin sahtesıne gidiyoruz. yarısmacılar fake oluyOr sonra kimse bu yarışmalara inanmiyor. birçok formatın içini boşalttık böyle. bu yarısmanın içinde boşaldı. reyting yapıyor diye showtv nerde uçuk kaçık sahte tipi yarışmaya soktu. millet bu yarışmaya ınanmamaya başladı.
fox aynı varmısın yokmusunda olduğu gibi içi boşalmış bir yarışmayı alıyor tabi ki tutmayacak varmısın yokmusunda olduğu gibi yanında kalkacak

Son düzenleme:
Bence iyi transfer. Zaten Unutma Beni sayesinde büyük avantajla başlayacak. Eğer tutarsa Fox iyice güçlenir gündüz kuşağında.

Var Mısın Yok Musun ile karşılaştırılmış ama onda Acun faktörü vardı. Yemekteyiz'de sunucu olmadığı için izleyici yadırgamaz ve iyi izlenir bence...

Bence iyi transfer. Zaten Unutma Beni sayesinde büyük avantajla başlayacak. Eğer tutarsa Fox iyice güçlenir gündüz kuşağında.

Var Mısın Yok Musun ile karşılaştırılmış ama onda Acun faktörü vardı. Yemekteyiz'de sunucu olmadığı için izleyici yadırgamaz ve iyi izlenir bence...

Yemekteyizde de o arka planda konuşan adamın sesi vardı çoğu kanal yemekteyiz gibi program yaptılar sırf o sesten kaybettiler :D

bu yapımların avrupada tuttuğu kadar bizde uzun tutmamasinin sebebi bizde işin sahtesıne gidiyoruz. yarısmacılar fake oluyOr sonra kimse bu yarışmalara inanmiyor. birçok formatın içini boşalttık böyle. bu yarısmanın içinde boşaldı. reyting yapıyor diye showtv nerde uçuk kaçık sahte tipi yarışmaya soktu. millet bu yarışmaya ınanmamaya başladı.
fox aynı varmısın yokmusunda olduğu gibi içi boşalmış bir yarışmayı alıyor tabi ki tutmayacak varmısın yokmusunda olduğu gibi yanında kalkacak

Bence hepsi sahte degildir. Elbette ki cast ajanslardan, figürasyon ajanslardan katilan yarismacilar vardir ama benim oturdugum yerde katilan birisini taniyorum Yemekteyiz programina. "Yemekteyiz Hollanda" haftasina katilmisti ve fake degildi..