-potterhead-
Favori Üye
Melekler Korusun en sevdiğim dizilerdendir2009 yilinda ben bi melekler korusunu izliyodum
Rojda o diziden sonra silindiMelekler Korusun en sevdiğim dizilerdendir![]()
Özge de Al Yazmalım'la iddialı geliyordu ama olmadıRojda o diziden sonra silindi.Selinse uctu gitti
![]()
Evet selinin siradaki projesinide izleyecegim cok iyi bi oyuncu ben rojdayida ekranda istiyorum ama keske Medcezire katilsaydi minemden sonra iyi olurdu @Yakamoz-AsiÖzge de Al Yazmalım'la iddialı geliyordu ama olmadıÇok da belliydi..
Selin hak ettiğini buldu kimse tutamaz onu artık Şebnem Gürsoy'dan sonra![]()
Aynen! Rojda süper olurdu bence de. Ebru Özkan istiyorum amaEvet selinin siradaki projesinide izleyecegim cok iyi bi oyuncu ben rojdayida ekranda istiyorum ama keske Medcezire katilsaydi minemden sonra iyi olurdu @Yakamoz-Asi
Oda cok guzel olurdu daha bi sevkle izlerdim ama ay yapim bi turlu teklif goturmedi ebru yerine mendemur suratli bi kadini aldi mineye haksizlik yani bere ebrumu alaydinizAynen! Rojda süper olurdu bence de. Ebru Özkan istiyorum ama![]()
Aslı Orcan'ı asla o kadar öne çıkarmazlar merak etme mutlaka yeni oyuncu gelecektirOda cok guzel olurdu daha bi sevkle izlerdim ama ay yapim bi turlu teklif goturmedi ebru yerine mendemur suratli bi kadini aldi mineye haksizlik yani bere ebrumu alaydiniz![]()
Ebru gelsin eger not defteri veya basrol oldugu dizilerden biri tutsaydi ay yapim kesin alirdi ebrumuAslı Orcan'ı asla o kadar öne çıkarmazlar merak etme mutlaka yeni oyuncu gelecektir![]()
İnşallah gelir ya ben çok istiyorumEbru gelsin eger not defteri veya basrol oldugu dizilerden biri tutsaydi ay yapim kesin alirdi ebrumu![]()
Bende istiyorum yoksa gitcem kerem catayin sacini basini yolcam artik.Sevdigim oyuncularla bi turlu anlasmiyorİnşallah gelir ya ben çok istiyorum![]()