Yeliz Akkaya 'Poyraz Karayel' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407072953.jpg

Kanal D'nin yeni dizisine başarılı ve güzel oyuncu Yeliz Akkaya dahil oldu!

Kanal D'nin yeni dizisi Poyraz Karayel'in oyuncuları belli olmaya başladı. Başrolünde İlker Kaleli'nin olacağı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yapacağı Limon Film imzalı dizinin kadrosuna, Binbir Gece dizisiyle tanınan son olarak Farklı Desenler dizisinde Efsun karakterini canlandıran Yeliz Akkaya dahil oldu.

Poyraz Karayel, Eylül'de Kanal D'de!

Binbirgeceden sonra bir kac dizide rol aldi ama hic biri basarili olamadi umarim bu dizisi tutar

O gün Canım Ailem'i izliyordum :D Binbir Gece'ye arada sırada bakıyordum, oradan tanıyorum zaten yüzünü 🙂
Canım Ailem'in tamamını bende izledim, nasıl oluyor.(b)

Binbir Gece, Canım Ailem'den önce yayınlanmaya başladı sanırım, dizi biryerde bozmaya başlayınca Canım Ailem'e geçmiştim ben.:)

Canım Ailem'in tamamını bende izledim, nasıl oluyor.(b)

Binbir Gece, Canım Ailem'den önce yayınlanmaya başladı sanırım, dizi biryerde bozmaya başlayınca Canım Ailem'e geçmiştim ben.:)
Canım Ailem'in ilk sezonuyla aynı gündeydi sonra başka diğer sezon farklı güne aldılar :D tadı damağımızda kalmıştı :T

Canım Ailem'in ilk sezonuyla aynı gündeydi sonra başka diğer sezon farklı güne aldılar :D tadı damağımızda kalmıştı :T
Senin yanlışın olmalı, ben Binbir Gece'yi Onur'un çocuğu çıkana kadar izledim. Canım Ailem'i de ilk bölümünden itibaren sonuna kadar izledim.:)

İlker Kaleli iyi oyuncudur.:D Yeliz Akkaya ile uyumlu olur inşallah.:) Fakat ne Kayıp Şehir ne de Kayıp tuttu İlker Kaleli'nin.:) Aslında Kayıp Şehir tuttu da Kanal D harcadı ne yazık ki.:(

İlker Kaleli Kesin mi ? Timuçin Esen ismi de geçiyordu.
Yeliz Akkaya en son Farklı Desenler de oynamadı Vicdan da oynadı :)

İlker Kaleli Kesin mi ? Timuçin Esen ismi de geçiyordu.
Yeliz Akkaya en son Farklı Desenler de oynamadı Vicdan da oynadı :)
İlker Kaleli kesin evet. Kesin olmayan kadın başrol oyuncusu Burçin Terzioğlu'nun olup olmayacağı.:)

Farklı Desenler'den sonra Vicdan'da oynamış olmalı.:)

Tamam gördüm ama o reyting sonuçları ne zamana ait.:X

Hiç karşı karşıya gelmediler demiyorum ki, bir kere Binbir Gece Canım Ailem'den daha fazla bölüm yayınladı.:X
Nisan 2009'dan aldım bunları :D İkinci sezon çarşambaya geçti.. binbir Gece daha önceden başlamıştı zaten sanırım onun son sezonu ve Canım Ailem'in ilk sezonu çakıştı.

Nisan 2009'dan aldım bunları :D İkinci sezon çarşambaya geçti.. binbir Gece daha önceden başlamıştı zaten sanırım onun son sezonu ve Canım Ailem'in ilk sezonu çakıştı.
Tamam şimdi anlaştık, bende onu anlatmaya çalışıyordum. Yoksa iki diziyide izledim biliyorum yani.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy