Yeditepe Üniversitesi'nden Yılın En İyileri! | 2020-2021

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,619
Reaksiyon puanı
62,941
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
sadakatsiz-dizisinin-merakla-beklenen-15-bolum-bu-aksam-yayinlanacak.jpg


Türkiye'nin önemli üniversitelerinden Yeditepe Üniversitesi yılın en iyilerini belirledi.

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz' En İyi TV Dizisi, Netflix'in ilk orijinal projelerinden 'Atiye' En İyi İnternet Dizisi ödülüne layık görülürken Alina Boz'un farklı kategorilerde toplam üç adet ödül alması ise dikkatlerden kaçmadı. Kazananların tamamını aşağıda bulabilirsiniz:

EwN81cAWQAcXzro
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,619
Reaksiyon puanı
62,941
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Hiç doğru düzgün dizi ödülü dağıtabilen bir kurum olmayacak mı? Öncelikle 2020'nin en iyilerine mi 2021'inkilere mi veriyorlar belli değil. İki ay geçtikten sonra 2021 ödülü veremeyeceklerine göre geçen senenin en iyileri olması lazım ama bu yıl başlayıp 9 bölümü yayınlanan Maraşlı'nın ne işi var anlamak güç. Üstelik 4 tane ödül vermişler bu kafa yapısını anlamak zor. Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimler varken kadın oyuncu ödülünü Alina Boz'un alması da ilginç.

Ayrıca ben her organizasyonun başka internet dizisi yokmuş gibi Atiye'ye ödül vermesinden de çok sıkıldım. İlla Netflix dizisi ödül alacaksa yeri göğü yıkan Bir Başkadır ne güne duruyor. Hadi ona neyse diyelim ama kadın oyuncuyu da sıfır oyunculuklu Beren Saat'e vermeleri ayrı skandal. Mesela Öykü Karayel'in performansı harikaydı ama sırf Beren Saat kadar ünlü değil diye mi hiçbir yerden ödül alamıyor? Gerçekten fenalık geldi artık bu balonun hak etmediği ödülleri almasından.

Diğer kategorilerdeki kazananların çoğuna katılmasam da az çok anlayabiliyorum ama özellikle bu iki husustan bahsetmeden geçmek istemedim. Keşke Antalya TV Ödülleri gibi hak edene hak ettiğini vermiş (ben o dönemlerde televizyonla alakalı değildim sonradan araştırıp gördüm ne kadar adaletli bir tören olduğunu) olan organizasyonlar görsek yeniden ama en prestijli törenin Altın Kelebek olduğu bir ülkeye fazla gelir herhalde.
 
  • Olmamış
Reactions: Yiğitt

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Genel olarak ödüllerin güzel ve hak eden isimlere gittiğini düşünüyorum. Yılın dizilerinden biri olan 'Masumlar Apartmanı'nın ödüllerde olmaması sürprizlerden, 'Kırmızı Oda'yı da görebilirdik sanki.
 
  • Beğendim
Reactions: Aserat