Damien Duff
Süper Favori Üye
Özelden sebebini söyledim
Ölümü için ayrı bir sahne yoktu ama aradan 30 yıl geçince ölmüş oldu işte.Ohaa gözümdenmi kaçmış fark etmemiştim öldünü.A
Aaa sahende yazmadan çöpe attın oğlanıÖlümü için ayrı bir sahne yoktu ama aradan 30 yıl geçince ölmüş oldu işte.
Filmde de öyleydi.
Teşekkürler. Öyle coşma gibi bir durum olmadı ama izleyicilere hissettirebildiğime sevindim.@Aserat emeklerine sağlık, çok iyi bir bölüm olmuş.Biraz durgun sayılabilecek ilk 2 bölümden sonra aksiyona oldukça doydukKavga sahnelerini yazarken coşmuşsundur sen de epeyNefes nefese okudum
Pazar'a üzüldüm.Bakalım Çarşamba nasıl yırtacak, gelecek bölümü bekliyoruz heyecanla.
Ben hiç okumadım ki diziyi
İlk bölümü okumuştun diye hatırlıyorum. Öyle değilse de 1'den başla.Ben hiç okumadım ki diziyi
Hiç okumadım, hayırlısı bakalımİlk bölümü okumuştun diye hatırlıyorum. Öyle değilse de 1'den başla.
Yönetici değilmisin? profilime tıkla, uzun süre aktif olmadığimı görürdün. Yoksa ben hemen yorum yaparım bilirsin
Teşekkürler. Kısa tutacağım diyorum ama kuru olmasın diye bazı konularda fazla detaya girebiliyorum.Aksiyon filmi gibi olmuş ama yine çok uzun. Hızlı okuyan biri olarak bile epey sürdü.Kaçış hikayesi bana bir filmi hatırlattı ama çıkaramadım şimdi.Ellerine sağlık.@Aserat
Fazla bakamıyorum telefondan girince. Neyse kalp ve yorum şimdilik yeterli zaten.Yönetici değilmisin? profilime tıkla, uzun süre aktif olmadığimı görürdün. Yoksa ben hemen yorum yaparım bilirsin
Kalp ve bu yorum yeterlidir
Bir sürü bildirim var, en son bu olduğu için cevap verdim. Çok durmayacam şimdilik. Başka bir gün detaylı okurum tüm bölümleri. Yada finalde toplu yorum yaparım
@xemrexxx kesin en fazla sendendir bildirimler ama zamanla dönüş yaparım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?