Yeşim Ceren Bozoğlu Ekranlara Geri Dönüyor !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Son olarak Show TV'de yayınlanan Canım Babam adlı sit-comla ekranlara veda eden Yeşim Ceren Bozoğlu iddialı bir diziyle ekranlara dönüyor. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Kaderimiz Ağlıyor' adlı bir güney doğu dramasıyla izleyenleri ağlatmayı planlayan Bozoğlu, kayın validesi ve eşi arasında kalan ve çocuğunu kaybeden ve onu bulma umuduyla yaşayan bir anneyi canlandıracak. Çekimleri Şanlıurfa'da başlayacak olan dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Show TV'de yayınlanması planlanan dizi Eylül ayı içerisinde ekrana gelecek.

251961_383039318417500_477297419_n.jpg

Sensiz Olmazın + Kızım Neredenin kopyası neredeyse. Böyle diziler çok çekildi ve tutmadı. Show yine hiç bir yerde görülmümiş diziler yerine klasik hikayeli dizileri tercih ediyor

Klişe bir konusu var dizinin. Ama tutma ihtimali yüksek.

Yeşim Ceren keşke başka bir diziyle dönseydi.

Güney doğu dizileri ilgi çeker. Bu dizide ilgi çeker bence... Konusu her ne kadar klişede olsa güzel bir dizi olacağına eminim. Umarım gold film diğer dizilerinde ki gibi konu sıkıntısı çekmeden güzelce işler hikayeyi...

Gold film son zamanlarda başarısız işlere imza atıyor, bu diziden de pek umutlu değilim...

Sensiz Olmazın + Kızım Neredenin kopyası neredeyse. Böyle diziler çok çekildi ve tutmadı. Show yine hiç bir yerde görülmümiş diziler yerine klasik hikayeli dizileri tercih ediyor

Kanal D'deki Sultan mesela, çok mu yeni bir hikaye? Ama tuttu. Bu dizi de güneydoğu temalı çoğu dizi gibi tutacaktır. Yolu açık olsun.

Gold Film çok basarili projelere imza atan bir yapim sirketi. Her yapimci sirketin oldugu gibi, Gold Film'in de tutmadigi projeleri oldu. Ben bu diziden umutluyum, Yesim Ceren Bozoglu basarili bir aktrist. Bu dizide de basarili olacaktir.

yalnız haberde bir duzenleme yapalım. yesim ceren bozoglu canım babamdan sonra ekranlara veda etmedi. sezon finaline giren elde var hayat dizisinde duru'nun annesi bir ogretmeni canlandırıyordu.

Haber yalanlandı. Bana gelince kaynak göster inanmıyorum diyordun nerede bu haberlerin kaynağı?Show Urfa'da dizi çektiriyor diye duyduysan Avşar Film'in Karagül'üdür. Kanalı meçhuldu. Mesela aç sor firmaya. Gold nereden çıkıyor?

Faruk Turgut:''Bu sene bizim üzerinde çalıştığımız sadece iki projemiz var. Birincisi 'Kötü Yol', diğeri de 'Dila Hanım' adlı dizi. Son günlerde internet basınında yer alan bütün haberler istisnasız yalandır. Ne böyle projelerim oldu, ne de yapmaya niyetim var. Nereden uyduruyorlar bilmiyorum.''(Nil Özer, Stargazete)

Bu sitede bu dizi haberlerini ortaya atan arkadaşlar magazin gazetecisi midir? Nereden geliyor bu haberler daha basında bile çıkmamışken?