Bully Forumda 12. Yılında ve 80.000’ler Kulübünde! 🥳🎉

Benden Dosi oy istemişti ona verecektim ben sana ondan bahsetmiştim karıştırıyorsun:A
------

Ay kincilik gördüm vahşet gördüm hocam çek şunu :A ben orada onu neden dediğimi açıklamıştır sana, kırdıysam tekrardan yineliyorum ÖZÜR DİLERİM. Ayrıca Ömer abimi (@Yakamoz-Asi ) çok sevmek suç mu? :A
Dosi aday değilki oy istesin kendine :A ayrıca bunun şakası bile kötü :A
Ömer abini sevmene ve oy vermene bir şey dediğimiz yok. Benim için düşman deyip o lafı kullanmana sözümüz :A @Yakamoz-Asi

Kendisi beni destekleyeceğini söylemişti o yüzden ve etkinlik zamanında olmadığımız için alakasız bir konuda destek istemenin sakıncası olmaz diye düşündüm :A
Bundan sonra yapma. Konuyu açtık yapılacağı belli. İçinde bırak :A
------

Şampiyon olduğun En Favori Üye’de oy istediğini söyledi :A
Yok
Hatta geçenlerde de beni destekleyeceğini söylemiştin?//
Bu lafına Dosi’ye oy vereceğim o istedi demek istedi herhalde.
Aman neyse çorba oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bundan sonra yapma. Konuyu açtık yapılacağı belli. İçinde bırak :A
------

Yok
Hatta geçenlerde de beni destekleyeceğini söylemiştin?//
Bu lafına Dosi’ye oy vereceğim o istedi demek istedi herhalde.
Aman neyse çorba oldu :A
Sana düşmanlık edesi gelmiş ikimizin olası savaşında beni destekleyeceğini söylemiş :A Onun üzerine yazdım yoksa hayatta yazmazdım :A

Çarşı karıştı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benden Dosi oy istemişti ona verecektim ben sana ondan bahsetmiştim karıştırıyorsun:A
------

Ay kincilik gördüm vahşet gördüm hocam çek şunu :A ben orada onu neden dediğimi açıklamıştır sana, kırdıysam tekrardan yineliyorum ÖZÜR DİLERİM. Ayrıca Ömer abimi (@Yakamoz-Asi ) çok sevmek suç mu? :A

Adamım benim ya, rahat bırakın kardeṣimi :Z @Dosi @Bully gidin PR çalıṣmanızı baṣka Fav10 mensubunda yapın :A

Ben kutlama konularını pek etiketli açmıyorum. Başlığı gören damlasın :A

@dreamy Eurovision konusuna yaptığım yorumda cevap vermedi. Havalı takılıyor bu ara :A

Evet senin sistemin öyle, rahatsız etmemek gerek tabii milleti :A Başlığı görüp de damlamıyorlar işte illa etiket gerekiyor bazılarına :A

Doktor moduna bürünmüş iyice @dreamy , şaşırmadık :A Doktorlar havalı olur.
Aaa ben öyle bir insan mıyım ya. Bu ara nöbet yoğunluğu vardı foruma giriyorum ama çok duramıyorum… :A Yine de asla bildirimleri es geçmem bilirsiniz beni. :bhr:

Tebrik ederim abi bu arada birlikte nice mutlu senelere. :A @Bully

Bakacağım Eurovision konusuna da. :A @Dosi

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Aaa ben öyle bir insan mıyım ya. Bu ara nöbet yoğunluğu vardı foruma giriyorum ama çok duramıyorum… :A Yine de asla bildirimleri es geçmem bilirsiniz beni. :bhr:

Tebrik ederim abi bu arada birlikte nice mutlu senelere. :A @Bully

Bakacağım Eurovision konusuna da. :A @Dosi
Öyle bir insan değilsin tabii ki :A Biliriz biliriz takılıyoruz sana :bhr:

Sağolasın kardeşim birlikte nice senelere inşallah :A