Vadikızıydı... Yaşlanınca Angelina oldu 🤭🤭🤭
Yaa canım nickim bir ara yine yapayımmı
Vadikızıydı... Yaşlanınca Angelina oldu 🤭🤭🤭
Ağzımdakini püskürttüm ekran çay oldu laaVadikızıydı... Yaşlanınca Angelina oldu 🤭🤭🤭
@Angelica kullanıcı adı ile vadikızı'nı hafızamdan sildim artık. Zaman aldı ama alıştık
Bence sen başka bir şey yap nickiniYaa canım nickim bir ara yine yapayımmı
@Angelica kullanıcı adı ile vadikızı'nı hafızamdan sildim artık. Zaman aldı ama alıştıkarada Angelina yazıp duruyorum o ayrı
Bence sen başka bir şey yap nickini
yap yap angelic hanım reymir hanım vadikızı hnmYaa canım nickim bir ara yine yapayımmı
@Angelica @Forumdash @Yiğitt @slhttnmtl @Alos @Özgür @Gizmen @Gerekli24 @sanrikentDizide hangi karaktere hayat vereceksin? Rolünden bahseder misin biraz?
Bu projede kendimi çok etkilendiğim ve severek okuduğum bir kitabın içine girmiş gibi hissediyorum. ‘Anne of Green Gables’ kitabından esinlenerek yapılan bir proje. Dünya çapında çok iyi bilinen ve çok sevilen bir hikayenin sevilen bir karakterini canlandırmak beni heyecanlandırıyor.
İsminden ve fotoğraflardan anlaşılmıştı zaten.Anne with an E'nin uyarlandığı ‘Anne of Green Gables' kitabından esinlenerek hazırlanmış dizi. Beren Gökyıldız'ın röportajı:
@Angelica @Forumdash @Yiğitt @slhttnmtl @Alos @Özgür @Gizmen @Gerekli24 @sanrikent
dönem dizisi mi olacak acaba günlük dizi deniyor ama ?Anne with an E'nin uyarlandığı ‘Anne of Green Gables' kitabından esinlenerek hazırlanmış dizi. Beren Gökyıldız'ın röportajı:
@Angelica @Forumdash @Yiğitt @slhttnmtl @Alos @Özgür @Gizmen @Gerekli24 @sanrikent
Anne with an E'nin uyarlandığı ‘Anne of Green Gables' kitabından esinlenerek hazırlanmış dizi. Beren Gökyıldız'ın röportajı:
Anne with an E'nin uyarlandığı ‘Anne of Green Gables' kitabından esinlenerek hazırlanmış dizi. Beren Gökyıldız'ın röportajı:
Basit bir günlük dizi.Abartmaya değmezBeren uymadı bu role diyenler var ama bence tam berenlik rol
Basit bir günlük dizi.Abartmaya değmez
Diziyi batırcaklar işteUyarlandığı dizi çok güzel ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?