Yeşil Deniz, Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1430834739.jpg

TRT 1'in sevilen komedi dizisi Yeşil Deniz'in sezon finali tarihi belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde yeni sezon onayı aldığı açıklanan yapım, 8 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 33. bölümüyle sezona ara verecek ve Eylül ayında ekranlara gelmeye devam edecek.

Başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Burak Alkaş, Renan Bilek, Zeynep Gülmez ve Emin Gürsoy gibi isimlerin paylaştığı yapım, bir köyde yaşanan olayları ekrana taşıyor.

Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de TRT 1'de!

Ayy sende sürgünüm yani hiç konu açılmıyor ki @Aserat acmassa resmen forum öldü cenazesini geciktiriyoruz :(
Hem dogrudur haber merak etme yanlışsa kitlenir 😉
Kimsenin konu açmasına bişey dediğimiz yok. Bu zamana kadar da kimsenin konusunu kilitlettirmeye çalışmadım. Bana bir faydası yok. Ama bu konular üst üste kaynaksız olunca göze batıyor. :X

Doğru dizi haberlerinden bilgilenmek için dışardan foruma girenler bu haberleri görüyorlar, insanlara niye doğru olmayan haberleri sunuyoruz? :X

Kimsenin konu açmasına bişey dediğimiz yok. Bu zamana kadar da kimsenin konusunu kilitlettirmeye çalışmadım. Bana bir faydası yok. Ama bu konular üst üste kaynaksız olunca göze batıyor. :X

Doğru dizi haberlerinden bilgilenmek için dışardan foruma girenler bu haberleri görüyorlar, insanlara niye doğru olmayan haberleri sunuyoruz? :X
Aaa haklısın şimdi düşündüm de :(
Foruma yeni üye olan çocuk kaynak koymuş konuya heralde ordan almıştır aserat :)

Aaa haklısın şimdi düşündüm de :(
Foruma yeni üye olan çocuk kaynak koymuş konuya heralde ordan almıştır aserat :)
Orası doğru bir site değil, hatta site bile diyemeyiz. Sadece google aramasından tıklanma almaya alışıyor. :)

@resul.1001 adlı üyenin sanıyorum o site. Çünkü o siteden açılan tüm konulardan sonra arkadaş link veriyor ve kaynak nedir diye soruyor.

@Aserat arkadaşa kötü amaçlı sormadım, sadece Resul adlı üyenin sorusunu açığa çıkarmak amacıyla söylemiştim.

O sitenin hiçbir haberi doğru bile değil, kaç haberi yalan çıktı. Site bile diyemeyiz @sürgünüm ün dediği gibi.

@resul.1001 adlı üyenin sanıyorum o site. Çünkü o siteden açılan tüm konulardan sonra arkadaş link veriyor ve kaynak nedir diye soruyor.

@Aserat arkadaşa kötü amaçlı sormadım, sadece Resul adlı üyenin sorusunu açığa çıkarmak amacıyla söylemiştim.

O sitenin hiçbir haberi doğru bile değil, kaç haberi yalan çıktı. Site bile diyemeyiz @sürgünüm ün dediği gibi.
Bu sitelerin amacını bilmiyor musunuz Allah aşkına? :)

Mesela yayın tarihi ve oyuncu kadrosu belli olmayan diziler için gün verirler ki; bunu sadece tıklanma için yaparlar. Dikkatli bakarsanız konuların içi boş. Bunu anlayamayacak nevar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...