Yeşilçam Oyuncusu Türk Dizilerini Ağır Eleştirdi !

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

9 yıldır Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde kalan,Yeşil Çam'ın Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin, günümüzde yapılan , dizilere ateş püskürdü .

Yeşilçam da yapılan , Kemal Sunal,Adile Naşit ve Münir Özkul , Filmlerinin hala zevkle izlendiğinin altını çizip, “Televizyon kanalında yayınlanan birkaç dizi dışında tüm diziler rezillik. O onun arkadaşını alıyor, diğeri diğerinin arkadaşıyla sevgili oluyor. Konular hep aynı tonda ilerliyor “ Sözleri ile son dönemde yapılan dizileri ağır eleştirdi.

Sanat camiasına ise ,Fatma Girik keşfi ile katıldığını belirten Sıtkı Sezgin , Sezercik filminde vuracağım kırbacı sözüyle meşhur olduğunu sözlerine ekledi.

Biraz , Nostalji yapalım. Son olarak , o meşhur sahneyi tekrar hatırlayalım.

Ama evden giden evdekilere hal hatır sormaz. Nasılsa onların evde oldugunu bilir. Evden gidene hal hatır sorulur. Çünkü nereye gittiğini bilmezsin
Anlamadım hiçbir şey.

Evden gidende olsun gitmeyende olsun hal hatır sorulur. Özlenilir. Özellikle yalnız kaldığın zaman kısa da olsa aklına gelir.

evet bayağı bir ilgileneceğim bakalım yoğun ilgim karşısında kaç dakika dayanacak
Anlamadım hiçbir şey.

Evden gidende olsun gitmeyende olsun hal hatır sorulur. Özlenilir. Özellikle yalnız kaldığın zaman kısa da olsa aklına gelir.
Ama evden giden evdekilere hal hatır sormaz. Nasılsa onların evde oldugunu bilir. Evden gidene hal hatır sorulur. Çünkü nereye gittiğini bilmezsin
@Forumdash diyor ki sen ilgi gösterecen pohpohlayacan @destere i hoşgeldin böreği açacan diyor

Anlamadım hiçbir şey.

Hani anlamamiştin
Eve adım attiğinda genel bir selam verilir (Zaten durum güncellemesinde genel bir yoklama yapılıyor
) Eve gelen kişi evdeki kişiyi tek tek kenara çekmeli mi