Yeşilçam Oyuncusu Türk Dizilerini Ağır Eleştirdi !

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
5a1fbd0518c7731fb095d24f.jpg

9 yıldır Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde kalan,Yeşil Çam'ın Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin, günümüzde yapılan , dizilere ateş püskürdü .

Yeşilçam da yapılan , Kemal Sunal,Adile Naşit ve Münir Özkul , Filmlerinin hala zevkle izlendiğinin altını çizip, “Televizyon kanalında yayınlanan birkaç dizi dışında tüm diziler rezillik. O onun arkadaşını alıyor, diğeri diğerinin arkadaşıyla sevgili oluyor. Konular hep aynı tonda ilerliyor “ Sözleri ile son dönemde yapılan dizileri ağır eleştirdi.

Sanat camiasına ise ,Fatma Girik keşfi ile katıldığını belirten Sıtkı Sezgin , Sezercik filminde vuracağım kırbacı sözüyle meşhur olduğunu sözlerine ekledi.

Biraz , Nostalji yapalım. Son olarak , o meşhur sahneyi tekrar hatırlayalım.

Ama evden giden evdekilere hal hatır sormaz. Nasılsa onların evde oldugunu bilir. Evden gidene hal hatır sorulur. Çünkü nereye gittiğini bilmezsin :X
Anlamadım hiçbir şey. :bilmem:
Evden gidende olsun gitmeyende olsun hal hatır sorulur. Özlenilir. Özellikle yalnız kaldığın zaman kısa da olsa aklına gelir. :)

evet bayağı bir ilgileneceğim bakalım yoğun ilgim karşısında kaç dakika dayanacak :)
Evden gidende olsun gitmeyende olsun hal hatır sorulur. Özlenilir. Özellikle yalnız kaldığın zaman kısa da olsa aklına gelir. :)
Ama evden giden evdekilere hal hatır sormaz. Nasılsa onların evde oldugunu bilir. Evden gidene hal hatır sorulur. Çünkü nereye gittiğini bilmezsin :X
@Forumdash diyor ki sen ilgi gösterecen pohpohlayacan @destere i hoşgeldin böreği açacan diyor :A :A :A

Hani anlamamiştin :A Eve adım attiğinda genel bir selam verilir (Zaten durum güncellemesinde genel bir yoklama yapılıyor :X ) Eve gelen kişi evdeki kişiyi tek tek kenara çekmeli mi :X