cookies

Tecrübeli Üye
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
Çağatayın kariyerinde leke gibi kalacak dizi.... Asla tutmadı maalesef izledim ama izlemesem de olurdu
 
  • Olmamış
Reactions: Araf

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
2. Sezon

İkinci sezonu 25 Aralık'ta bitirmiştim ama henüz genel bir yorum yapmamıştım. İlk dört bölüm büyük boşlukların olduğu, beşinci bölüm o boşlukların dolduğu, geriye kalan beş bölümün de birbirinden hareketli geçtiği bölümler oldu. Bu sezon, geçen sezona göre solun geri planda kaldığı, daha çok darbe üzerine geçen bir sezondu. Sol görüş bu sezon geri plana itildi.

Geçen sezonda olduğu gibi derin kopmalar oldu, o derin kopmalar büyüdü de büyüdü. En büyüğü de Semih ile Tülin'in evlenip çocuk sahibi olması, Hakan'ın Reha'nın kızıyla evlenip yanında çalışmaya başlaması ve Mine'nin de sahalara darbe planı yapan eski bir Albay üzerinden ilişki kurmak için geri dönmesi üzerinden ilerleyerek başladı. Gazel'le ilişkisi Ekrem ve Tülin'le duyulması üzerine ardı arkası kesilmeyen etrikalar da kendisini gösterdi.

Aldatılan Hakan gerçeği öğrenip eskisi gibi Semih ve Mine'nin yanında oldu. Kaybedilen yıllarına yazık oldu. Mine istemeden de olsa Semih'in kuyusunu kazmış da oldu. Sonuç olarak oynana oyunu bozup darbe planını boşa çıkardılar ve hikaye Semih ile Mine, bir de Hakan için mutlu sonla bitti. Özellikle beşinci bölümle birlikte iyi bir sezon oldu. Beşinci bölüm aslında bütün her şeyi çözdü.

Sezona Genel Puanım: 8/10
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,059
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Son dört bölüm hakkında yazma fırsatım olmadı. Hafta içinde tamamladım sezonu. İlk bölümlerdeki çok zayıf başlangıcın ardından taşlar giderek yerine oturdu ve çok güzel bölümler izledik. Son dört bölümün tümüne 8 puan verdim. Genel olarak da ilk sezonun biraz gerisinde olsa da çok gerisinde kalmayan heyecanı yüksek bir sezondu. Yeşilçam kokusunun azlığı ise biraz eksiydi...
 
  • Beğendim
Reactions: Araf