Yazıyorum.aa kemal sunalı @turkuazz aldığı için @DarkLeqenD gebertecek
şener şen söylenmediyse katılırım @yigit_00
Asıl katılamadığım için sen kusura bakma. Bir dahakine inşallah.Hmm anladım Özür dilerim. Sadece olsan iyi olur diye düşünmüştüm.
Çok seviyorsa alabilir bilmiyordum yarışmak istiyorsa şimdi alabiliraa kemal sunalı @turkuazz aldığı için @DarkLeqenD gebertecek
kız ortalığı kızıştırmaya çalışmasanaaa kemal sunalı @turkuazz aldığı için @DarkLeqenD gebertecek
Sen çiğdeme bakma , ben zaten katılmayacağım yarışmaya sen al Kemal SunalıÇok seviyorsa alabilir bilmiyordum yarışmak istiyorsa şimdi alabilir
Yarışmaya katılmak istersen sorun olmaz benim açından başka seçerim ha katılmıyacam diyorsan o başka benim açımdan fark etmezkız ortalığı kızıştırmaya çalışmasana
Sen çiğdeme bakma , ben zaten katılmayacağım yarışmaya sen al Kemal Sunalı
1. olmadan gelmeYarışmaya katılmak istersen sorun olmaz benim açından başka seçerim ha katılmıyacam diyorsan o başka benim açımdan fark etmez
ben katılmayı düşünmüyorum 2 tane tkinlikte varım zaten temmuza kadar doluyum bitirme projem var kusura bakma
Tamam yarışırken senin içinde yarışıcam hedef tabiki birincilik1. olmadan gelme
ben katılmayı düşünmüyorum 2 tane tkinlikte varım zaten temmuza kadar doluyum bitirme projem var kusura bakma
Yarışma yapan yapana.