bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,349
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu havalar ideal gözüküyor daha sıcağı kış özletir.
1-2 gün farklı bir mevsim yaşadık ama kısa sürdü, enteresan cidden ama hele ramazan ayındayken şikayetçi olduğumu söyleyemem.Erkenden söylendiğim için it gibi pişman oldum, resmen Kasım-Mart havası var, şuan evde hırka ile oturuyoruve kışlık yorgan ile uyuyorum. Hayır bunun bir tık üst kademesi evde UFO'yu açmak ve dışarıda Mont ile dolaşmak olacak Haziran'da.
Daha dikkatli olursun bundan sonraErkenden söylendiğim için it gibi pişman oldum, resmen Kasım-Mart havası var, şuan evde hırka ile oturuyoruve kışlık yorgan ile uyuyorum. Hayır bunun bir tık üst kademesi evde UFO'yu açmak ve dışarıda Mont ile dolaşmak olacak Haziran'da.
Merak ettim de kanaldaş yazı bu kadar sevmenin nedeni nedir? Senin kadar yazı arzulayan birini görmedim.Yazı her şeyiyle özlüyorum. Gel artık gel
Merak ettim de kanaldaş yazı bu kadar sevmenin nedeni nedir? Senin kadar yazı arzulayan birini görmedim.
Aynen öyleYazı her şeyiyle özlüyorum. Gel artık gel
Yazı her şeyiyle özlüyorum. Gel artık gel
İlk defa sana tüm kalbimle katılmak zorunda kalıyorum bu konuda.Arayın da bir an önce gelsin artık hasret kaldık cehennem sıcaklarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?