bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,381
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bu havalar ideal gözüküyor daha sıcağı kış özletir.![]()
1-2 gün farklı bir mevsim yaşadık ama kısa sürdü, enteresan cidden ama hele ramazan ayındayken şikayetçi olduğumu söyleyemem.Erkenden söylendiğim için it gibi pişman oldum, resmen Kasım-Mart havası var, şuan evde hırka ile oturuyoruve kışlık yorgan ile uyuyorum. Hayır bunun bir tık üst kademesi evde UFO'yu açmak ve dışarıda Mont ile dolaşmak olacak Haziran'da.![]()
Daha dikkatli olursun bundan sonraErkenden söylendiğim için it gibi pişman oldum, resmen Kasım-Mart havası var, şuan evde hırka ile oturuyoruve kışlık yorgan ile uyuyorum. Hayır bunun bir tık üst kademesi evde UFO'yu açmak ve dışarıda Mont ile dolaşmak olacak Haziran'da.![]()
Merak ettim de kanaldaş yazı bu kadar sevmenin nedeni nedir? Senin kadar yazı arzulayan birini görmedim.Yazı her şeyiyle özlüyorum. Gel artık gel![]()
Merak ettim de kanaldaş yazı bu kadar sevmenin nedeni nedir? Senin kadar yazı arzulayan birini görmedim.![]()
Aynen öyleYazı her şeyiyle özlüyorum. Gel artık gel![]()
Yazı her şeyiyle özlüyorum. Gel artık gel![]()
İlk defa sana tüm kalbimle katılmak zorunda kalıyorum bu konuda.Arayın da bir an önce gelsin artık hasret kaldık cehennem sıcaklarına...