Yazete'de Yorum Rekoru Kırıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Kurtlar vadisinin geçtiğim perşembe bomba gibi bir sezon finali yapmasının ardından tüm sosyal medya sallanmıştı.Yazete.com adresinde ise tarihi bi gün yaşandı.Her bölüm fragmanı ve bölümden sonra büyük bir yoğunluk yaşayan sitede geçtiğimiz perşembe sezon finalinin ardından patlama yaşandı.Ziyaretçiler tarafından yorum yağmuruna tutulan sitede yorum rekoru kırıldı.Daha önce hiçbir haber sitesi yazetede dahil bu kadar yorumu bir arada görememişti.

Bu yorumların arasından ise yazete tarafından günün yorumu seçildi işte o yorum;

GÜNÜN YORUMU: "POLAT'I YEDİRMEYİZ"

Vadi seyircisi ve Yazete.com okuru Kerem Aras'ın yorumu şöyle:
"Senarist Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener arkadaşlarım ; Çakır'ı Katlettiniz Memati'yi Öldürdünüz Polat'ı Yedirmeyiz size 😉"

Yazete zaten Vadinin sitesi, çok doğal.

bezbebek.com`da da Huzur Sokağı yorum rekoru kıracak değil Bez Bebek kırar herhal. :X

Haber sitesi olarak kirilan bir rekor.. tebrikler! :) ama yorumlarin cogu vadi icindir dogal olarak bu sebeple vadi sayesinde olmasi büyük ihtimal 😉

Ben olayı çok iyi anladım arkadaşlar. Asıl siz anlamamışsınız. :D

Konuda sadece Yazetenin yorum rekoru bu kadar rakamla kırıldı yazılsa siz haklıydınız. Ben sadece rekor ile ilgili bir cümle gördüm orda. Diğerlerinin hepsi Vadi hakkında. Anlatabildim mi?

Ben olayı çok iyi anladım arkadaşlar. Asıl siz anlamamışsınız. :D

Konuda sadece Yazetenin yorum rekoru bu kadar rakamla kırıldı yazılsa siz haklıydınız. Ben sadece rekor ile ilgili bir cümle gördüm orda. Diğerlerinin hepsi Vadi hakkında. Anlatabildim mi?

Sen Yazete kendi içinde yorum rekoru kırdı diye yorum yapmışsın. Ama bütün haber siteleri arasında en çok yorum yapılan olmuş. Bunu da Vadi'nin sezon finali sağladığı için konuda Vadi de var.
Ama takas abartmış tabiiki :D

Şu cümleyi okuman yeterliydi.
Daha önce hiçbir haber sitesi yazetede dahil bu kadar yorumu bir arada görememişti.

Eğer okuyup da öyle yazdıysan derdini anlatamamışsın :X

Sen Yazete kendi içinde yorum rekoru kırdı diye yorum yapmışsın. Ama bütün haber siteleri arasında en çok yorum yapılan olmuş. Bunu da Vadi'nin sezon finali sağladığı için konuda Vadi de var.
Ama takas abartmış tabiiki :D

Şu cümleyi okuman yeterliydi.

Eğer okuyup da öyle yazdıysan derdini anlatamamışsın :X
Ben de gerçekten ne demek istediğimi anlatamadım.

Site Vadinin haber sitesi. Sadece Vadiye çalışıyor. Taraflı bir site. Diğer haber sitelerinin illa bir diziye çalışanı yok. Tabii ki rekor kırılacak.

Siteye girenler zaten Pana`nın Vadisine giriyor.

Diğer haber sitelerinde binlerce dizi varken burda sadece Vadi var. Bu da demek ki diğer sitelere girince başka diziler için girenler de var ama burada sadece Pana Film izlenir.

Anlatabilmişimdir umarım çok yoruldum. :(

adamın yaptığı göndermeyi bile anlamayanlar var haberi anlamalarını beklemek tuhaf olurdu zaten :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,301
Üyeler
8,562
Son Üye
Kcrosfahre