Yaz Sezonunun İlk Final Haberi Geldi: 'Sevmek Zamanı' Final Yapıyor! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
7gpkzgn.

ATV'nin izleyici çekmekte zorlanan Süreç Film imzalı yeni dizisi 'Sevmek Zamanı' final yapıyor!

Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği, senaryosunu Nalan Mert Savaş'ın kaleme aldığı, başrolünü İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel ve Serenay Aktaş'ın paylaştığı dizi 5. bölümünde (18 Temmuz Pazartesi) ekran macerasını sonlandırıyor.

Sevmek Zamanı, yeni bölümüyle pazartesi 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
Beklenen gelişme, İçimizdeki Ateş de 5. bölümde final yapacaktır.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sıralı bir şekilde final haberlerini duyarız artık.

atv yaz dizisi yapamıyor insanlar absürd komedileri istiyor zaten 9 ay herkes dram izliyor değişik şeyler istiyorlar bunlar yaz aylarında bile dram dizileri koyuyorlar.

Birincisi yaz sezonunda dram dizisi çok nadir tutar. İkincisi sezon dizisinde oynayan oyuncu yaz dizisinde oynamaz. Bu dizide ikisi bir araya gelince tutmaması kaçınılmaz oldu :)

Kalp Yarasi etkisi yasatamadi maalesef. Dizinin ne anlattigini cözemedim bir turlu.

ya arkadaşlar bir site Sevmek Zamanı dizisinin bayram bayram yayında olacağını yazmış. Bu durumda dizinin finali de 18 hazirana kalıyor. Link paylaşmak yasak ise lütfen uyarın hemen kaldırayım. https://lk.tc/pNsBi

Beklenen gelisme. Dizinin ismi güzeldi, kendisini izlemedim ama reytingler cok kötüye gitti.