Yaz Sezonu Dizilerine Genel Bakış

Eline sağlık ama Aşk Zamanı bugün tüm kategorilerde ilk beşe girecek.Diziye başladım ve yetiştim hemen

Ilıski durumum değil durumu
yani evet bencede.. ne yapalım yani biz senin ilişki durumunu ?

pardon da SAMANYOLU üvey evlat mı ?? YILLARDIR yazmaktan hatırlatmaktan ben USANDIM ama sizler USANMAMIŞSINIZ (maalesef ve ne yazık ki !)
ve aslında işin çok daha ilginç olanı ise benden başka fanı olan 2 kişi daha var forumumuzda ama onlardan da ne ses ne de bir seda ! maaşallahınız var yaanii......

Son düzenleme:
Samanyolu üvey evlat değil ama ne yazayım onun hakkında?Hiç bir dizisi reytinglerde iyi gitmiyor mu yazayım?

Samanyolu üvey evlat değil ama ne yazayım onun hakkında?Hiç bir dizisi reytinglerde iyi gitmiyor mu yazayım?
CUMARTESİ nin 1.si SUNGURLAR PAZAR ın 2.si KÜÇÜK GELİN EN ÇOK FAZLA İZLENİLEN 2.GÜNLÜK DİZİ İKİ DÜNYA ARASINDA.. Bunlar yetmiyor mu ?

CUMARTESİ nin 1.si SUNGURLAR PAZAR ın 2.si KÜÇÜK GELİN EN ÇOK FAZLA İZLENİLEN 2.GÜNLÜK DİZİ İKİ DÜNYA ARASINDA.. Bunlar yetmiyor mu ?
Başlığada bakırsan yaz dizilerinden bahsettim.Ona kalırsa Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden'de bahsederdim.

ÇINAR'ın GÖLGESİNDE 1.05 İYİ SEYİRLER İSE YARISI
AMA TABİ ŞİMDİLİK BÖYLE BUNLAR HAFTAYA YENİ SEZON BAŞLASIN DA Bİ O ZAMAN GÖRÜN SİZ