Eline sağlık ama Aşk Zamanı bugün tüm kategorilerde ilk beşe girecek.Diziye başladım ve yetiştim hemen
Teşekkür ederim.Eline sağlık ama Aşk Zamanı bugün tüm kategorilerde ilk beşe girecek.Diziye başladım ve yetiştim hemen
Teşekkür ederim.Güzel bir yazı olmuşBende Kırgın Çiçekleri izliyorum.
yani evet bencede.. ne yapalım yani biz senin ilişki durumunu ?Ilıski durumum değil durumu
Samanyolu üvey evlat değil ama ne yazayım onun hakkında?Hiç bir dizisi reytinglerde iyi gitmiyor mu yazayım?yani evet bencede.. ne yapalım yani biz senin ilişki durumunu ?
pardon da SAMANYOLU üvey evlat mı ?? YILLARDIR yazmaktan hatırlatmaktan ben USANDIM ama sizler USANMAMIŞSINIZ (maalesef ve ne yazık ki !)ve aslında işin çok daha ilginç olanı ise benden başka fanı olan 2 kişi daha var forumumuzda ama onlardan da ne ses ne de bir seda ! maaşallahınız var yaanii......
CUMARTESİ nin 1.si SUNGURLAR PAZAR ın 2.si KÜÇÜK GELİN EN ÇOK FAZLA İZLENİLEN 2.GÜNLÜK DİZİ İKİ DÜNYA ARASINDA.. Bunlar yetmiyor mu ?Samanyolu üvey evlat değil ama ne yazayım onun hakkında?Hiç bir dizisi reytinglerde iyi gitmiyor mu yazayım?
Başlığada bakırsan yaz dizilerinden bahsettim.Ona kalırsa Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden'de bahsederdim.CUMARTESİ nin 1.si SUNGURLAR PAZAR ın 2.si KÜÇÜK GELİN EN ÇOK FAZLA İZLENİLEN 2.GÜNLÜK DİZİ İKİ DÜNYA ARASINDA.. Bunlar yetmiyor mu ?
ÇINARIN GÖLGESİNDE ve İYİ SEYİRLER var 😉Başlığada bakırsan yaz dizilerinden bahsettim.Ona kalırsa Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden'de bahsederdim.
Pardon birşey sorayım.Reytingleri?ÇINARIN GÖLGESİNDE ve İYİ SEYİRLER var 😉
O reytingli bir dizi yok konuda.ÇINAR'ın GÖLGESİNDE 1.05 İYİ SEYİRLER İSE YARISIAMA TABİ ŞİMDİLİK BÖYLE BUNLAR HAFTAYA YENİ SEZON BAŞLASIN DA Bİ O ZAMAN GÖRÜN SİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?