Yaz Sezonu Dizilerine Genel Bakış

Eline sağlık ama Aşk Zamanı bugün tüm kategorilerde ilk beşe girecek.Diziye başladım ve yetiştim hemen :A

Ilıski durumum değil durumu :F
yani evet bencede.. ne yapalım yani biz senin ilişki durumunu ? :D :D :D :D

pardon da SAMANYOLU üvey evlat mı ?? YILLARDIR yazmaktan hatırlatmaktan ben USANDIM ama sizler USANMAMIŞSINIZ (maalesef ve ne yazık ki !) :( ve aslında işin çok daha ilginç olanı ise benden başka fanı olan 2 kişi daha var forumumuzda ama onlardan da ne ses ne de bir seda ! maaşallahınız var yaanii......

Son düzenleme:
yani evet bencede.. ne yapalım yani biz senin ilişki durumunu ? :D :D :D :D

pardon da SAMANYOLU üvey evlat mı ?? YILLARDIR yazmaktan hatırlatmaktan ben USANDIM ama sizler USANMAMIŞSINIZ (maalesef ve ne yazık ki !) :( ve aslında işin çok daha ilginç olanı ise benden başka fanı olan 2 kişi daha var forumumuzda ama onlardan da ne ses ne de bir seda ! maaşallahınız var yaanii......
Samanyolu üvey evlat değil ama ne yazayım onun hakkında?Hiç bir dizisi reytinglerde iyi gitmiyor mu yazayım? :)

CUMARTESİ nin 1.si SUNGURLAR PAZAR ın 2.si KÜÇÜK GELİN EN ÇOK FAZLA İZLENİLEN 2.GÜNLÜK DİZİ İKİ DÜNYA ARASINDA.. Bunlar yetmiyor mu ? :) :)
Başlığada bakırsan yaz dizilerinden bahsettim.Ona kalırsa Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden'de bahsederdim. :) :)

ÇINAR'ın GÖLGESİNDE 1.05 İYİ SEYİRLER İSE YARISI :) AMA TABİ ŞİMDİLİK BÖYLE BUNLAR HAFTAYA YENİ SEZON BAŞLASIN DA Bİ O ZAMAN GÖRÜN SİZ :) :)