İğrenç ötesi bi şeydir kışın soğuk aldım dersin ama yaz günü ne yaptım da hasta oldum bilmiyorum.
ahah@yatutarsa İyi bari bende bu yaz günü bi ben oldum diye bunalıma girecektim valla iyi oldu bu.
biz de yaz günü hasta olalım .s.s where is the adaletYıllardır hasta olmuyorum, nbe yaz ne kış. Hastalığın ne olduğunu unttum Allah'a şükür
@yatutarsa ile bana verebileceğin tavsiyelerin var mı ?Yıllardır hasta olmuyorum, nbe yaz ne kış. Hastalığın ne olduğunu unttum Allah'a şükür
Çocukken haftada bir hasta olurdum. Şimdi hiç olmuyorum. Al sana adaletbiz de yaz günü hasta olalım .s.s where is the adalet
Mikroplarla yüzleşin. Fazla titiz olma. Hatta titiz bile olma@yatutarsa ile bana verebileceğin tavsiyelerin var mı ?Malum yazın bile hasta olmayı başaran insanlarız.[/SIZE]
Mikroplarla yüzleşirlerse daha çok hasta olurlar @XanTier
Ben espri yapmak istemiştim.Çocukken de böyle yaptığım için çok hasta olurdum. O sayede çok zor hasta olurum. Olursam da ciddi olmaz yani. Belki küçük baş ağrısı, küçük bi boğaz ağrısı falan
Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Öksürüğüm eksik olmazSon 2 yazdır Ramazan başlangıçlarında hasta oluyorum. Bademciğim iltihaplanıyor. İğrenç bir şey, yutkunamıyorsun.İnşallah bu yıl da olmam.Terli terli soğuk su içmişsindir, ben de öyle olmuştu.@BesaleT
Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Kışın Öksürüğüm eksik olmazSon 2 yazdır Ramazan başlangıçlarında hasta oluyorum. Bademciğim iltihaplanıyor. İğrenç bir şey, yutkunamıyorsun.İnşallah bu yıl da olmam.Terli terli soğuk su içmişsindir, ben de öyle olmuştu.@BesaleT
Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Öksürüğüm eksik olmaz
- - - Ekleme - - -
Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Kışın Öksürüğüm eksik olmaz
Doğrudur, zaten almasınlar ben korkarım ameliyattan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?