Yaz Günü Hasta Olmak

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5,858
Puanı
1,061
İğrenç ötesi bi şeydir kışın soğuk aldım dersin ama yaz günü ne yaptım da hasta oldum bilmiyorum. :T

Son 2 yazdır Ramazan başlangıçlarında hasta oluyorum. Bademciğim iltihaplanıyor. İğrenç bir şey, yutkunamıyorsun. :( İnşallah bu yıl da olmam. :(

Terli terli soğuk su içmişsindir, ben de öyle olmuştu. :D @BesaleT

Hava değişimi yüzünden olmuştur muhtemelen @berkann malum Ankara serin burası ise kaynıyor bi öyle bi böyle olunca bünye kaldıramadı galiba. :D

- - - Ekleme - - -
@yatutarsa Sende mi hastasın ? :D Geçmiş olsun valla. :(

@yatutarsa İyi bari bende bu yaz günü bi ben oldum diye bunalıma girecektim valla iyi oldu bu. :D

Yıllardır hasta olmuyorum, nbe yaz ne kış. Hastalığın ne olduğunu unttum Allah'a şükür :D

Haziran,Temmuz,Ağustos aylarından birinde mikrop bulaşarak vücudun hastalanması olayıdır.:D

Son 2 yazdır Ramazan başlangıçlarında hasta oluyorum. Bademciğim iltihaplanıyor. İğrenç bir şey, yutkunamıyorsun. :( İnşallah bu yıl da olmam. :( Terli terli soğuk su içmişsindir, ben de öyle olmuştu. :D @BesaleT
Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Öksürüğüm eksik olmaz

- - - Ekleme - - -

Son 2 yazdır Ramazan başlangıçlarında hasta oluyorum. Bademciğim iltihaplanıyor. İğrenç bir şey, yutkunamıyorsun. :( İnşallah bu yıl da olmam. :( Terli terli soğuk su içmişsindir, ben de öyle olmuştu. :D @BesaleT
Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Kışın Öksürüğüm eksik olmaz

Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Öksürüğüm eksik olmaz

- - - Ekleme - - -

Berkann bademciğinin alınmasından iyidir.Bak bana benim bademciğimi aldılar.Çok kolay hasta olurum.Kışın Öksürüğüm eksik olmaz

Doğrudur, zaten almasınlar ben korkarım ameliyattan. :D