Yazın Kapri Giyer misiniz?

hahah genelleme yapma ama cnm almıyorsunuz derken hepimiz öyle değiliz tabiki

ben kaşlarımı kendim alıyorum ve kuaförden bile daha iyi ayarlıyorum

ama evet yani sakal falan denebilicek kadar bakımsız olanlar var o konuda haklısın ama genelleme yapmamak lazım 😉😉

Kadından kadına değişebilir bence bu zevk meselesi.

O konuda ben de ne yazık ki aynı fikirdeyim. Bakımsız kadın çok itici.

ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen sen kimin sorar
..yok yok genelleme yapmadım haberlerde sakalı gacıyı görünce tiksindim ekrana bakamadım hacı hoca olmuş çıkmuş mübarek....evet evde alda aile bütçesine azcık katkın olsun
boşuna kuaföre paranı yatırma 😉

Kadından kadına değişebilir bence bu zevk meselesi.

O konuda ben de ne yazık ki aynı fikirdeyim. Bakımsız kadın çok itici.

artık o bakımsızlıktanda geçmiş bir dakika fotoyuda buluyum geliyorum....

Gerek yoktu ya.

böööğğ tiksindim kusucam neredeysee off yiğrençlik abidesi kadınlaırn yüz karası... denecel laf söyleyecek lafım kalmadı kusmaya gidiyorum....

bu mesaj lavobadan gönderildi.

böööğğ tiksindim kusucam neredeysee off yiğrençlik abidesi kadınlaırn yüz karası... denecel laf söyleyecek lafım kalmadı kusmaya gidiyorum....

bu mesaj lavobadan gönderildi.
hahaha bu ne öyle bizdede bu derece çıkıyormuydu aaaaaa dikkati elden brakmamak lazım demekki

amann diyim haa dikkat edin yoksaa hacıosmana dönersiniz benden demesi tedbirsizlik elden gitmesin dikkat
töbeee deee beee ama bu derece olduğunu gerçekten bilmiyordum

yüzüe peruk takmış sanki miğdemi kaldırdın yaa

töbeee deee beee ama bu derece olduğunu gerçekten bilmiyordum

yüzüe peruk takmış sanki miğdemi kaldırdın yaa

abartısız bir daha görmek istemem gittim kustum..belki başka şey midemi bulandırdı ama onu görünce kusma isteğim arttı..abartısız kustuysam..aman diyim perkuk felan da değil bende yok o kadar napmış bu kızz özel sakalmı ektirmiş suratına anlayamadım...

genelde bayanlarda o derece çıkmaması lazım en azından benim yüz hattımda öyle bir sıkıntım hiç olmadı belki benim cildimle alakalıdır yada orda sakallı kadının cildinde bir sorun vardır ama
çok tuhaf yani ben 1 yıl boyunca hiç almasam benim yüzümde yine o derece birşey olmaz bu kadında bir sıkıntı var

kapri giyenlere irrite oluyorum zaten erkek adam kapri giyer mi ya harbi hiç yakıştıramıyorum size itici gelmesine normal bana da çok itici geliyor

evet varmışda zaten iyi bildin..sakalları çıkıyor diye dalga geçerlermiş bununla buda alınca gene çıkıyormuş...sonra bırakmış sakal bırakmaya 4 yıllık felanmış sanırım hiç kesmemiş..gerizakalıı azğımı açtırcak bana göz tiksintisinden başka bişey değil boşuna yaşıyor....

Herhalde yani kaprisiz bir yaz düşünemiyorum.

kapri giyenlere irrite oluyorum zaten erkek adam kapri giyer mi ya harbi hiç yakıştıramıyorum size itici gelmesine normal bana da çok itici geliyor

ya o banada eskiden öyle geliyordu belkide zayıfladım kendimi bi farklı gördüm ondan sonra bu düşüncem değişti ama herkes kendine..haa şöyle bir durum var istanbulda hayatta giyemem kapri mapri..yazlıkda anca giyiyorum
şehrin ortasında olcak iş değil.. yazlıktada giyen var diye giyiyorum...

rahat olmak istiyorsa eğer evde giymeleri daha doğru olur ama sokakta çok itici oluyor gerçekten erkek adam braz ağır görünücek az ağırlığı olucak 30 yaşındakı adam giyiyor kapriyi ne ağırlığı kalıyor nede karizması çocuk gibi geliyor gözüme

tabi cnm bir sıkıntısı olduğu belli zaten nasıl erkeklerin çoğunda saç uzun olmuyorsa bizde olduğu derecede erkekelrin sakal durumuda bizde o derece olamaz istisna olanlar var tabi ama bu kadını bizim burada görseler tüfekle vururlar vlla haha

sana da katılıyorum şehrin ortasında giyilmez dediğin gibi

helal kız sana aferin çok güzel düşünüyon

erkek erkek gibi kadın kadın gibi olmalı
küpe takan erkekten ne beklenir ki benim gözümde kadından bi farkı yoktur
erkek ağır olmalı biraz kapri falan nedir ya tamam denize gidince falan giyer insan orda da pantolonla girecek değilsin ben mesela denize gittiğimizde şort giyerim bi de maçlarda zaten mecbur

ahahah tüfeğe gerek kalmaz heraldee salla yumruğu vur dök tufalarını

ya kesinlikle bir ağırlığı olmalı erkeğin öyle kapriyle heryerde dolaşılmaz...ama yazlık yerde herkes giyiyorsa bu seferde sen yadırganırsın yerine göre şerbet vermesini biliceksin...öyle bende görüyorum adamlar giyiyor sokakta hiçde hoş görüntü olmuyor hani.. aynen denize giderken ve maça giderken giymek şehrin ortasında daha mantıklı ....