Nasıl yapmadılar reklamını hayret verici.Dün sabah telefon ile bağlandı. Ama sabah program başladığında söylediler, önceden söyleselerdi reyting yapardı.
Nasıl yapmadılar reklamını hayret verici.Dün sabah telefon ile bağlandı. Ama sabah program başladığında söylediler, önceden söyleselerdi reyting yapardı.
Nasıl yapmadılar reklamını hayret verici.
Ben de bakıyım diyorum ama nasip olmuyor neyse darısı diğer yarışmacılara.Bende anlamadım. İlk gün izleyememiştim, ikinci gün izleyeyim dedim. Alt yazıda yazıyorlar Şampiyon Cemal az sonra konuğumuz diye.
Şu tatlılığa bakk, şu güzelliğe bakk 🤤
Ada şartları...
Ada şartları...
zamanında aydın gelinim olurmusunu kuşağına almıştı..seda sayanda size ane diyebilirmiyimvardı..petekdinçözdede bbg vardı show tv de yayınlanan..şimdi ise alişan ve demet aynısınıyapıuyor..survivoru konuk ediyor..
evet..ama..bbg değildi..yanı ikisede aynı taktığı kullanıyorOnlar evlilik programı değil miydi?
evet..ama..bbg değildi..yanı ikisede aynı taktığı kullanıyor
biri bizi gözetliyor yarışma programı hem show hemdde3 starda vardıBBG ne?
biri bizi gözetliyor yarışma programı hem show hemdde3 starda vardı
show tv de 2007 senesinde petek dinçözun bbg desteklı yazdığını okudum eskiden seyretmedim hiç..programın adı arım balım peteğimOnda Petek Dinçöz'de mi vardı?
show tv de 2007 senesinde petek dinçözun bbg desteklı yazdığını okudum eskiden seyretmedim hiç..programın adı arım balım peteğim
tvprogramlarını tv dizilerini iyi takıp ederimde..alişan ve demet aynı taktığı uyguluyorArım Balım Peteğim'i biliyorum ama bunu bilmiyordum..