Bölüm sayısı fazla geldi. Ben yetişene kadar dizi biter. O yüzden başlamama kararı aldım. 😅😁Diziye başlama kararı aldım![]()
Bölüm sayısı fazla geldi. Ben yetişene kadar dizi biter. O yüzden başlamama kararı aldım. 😅😁Diziye başlama kararı aldım![]()
Öyle bir dizi ki 700 bölüm sonra başlasan bile yabancılık çekmezsinBölüm sayısı fazla geldi. Ben yetişene kadar dizi biter. O yüzden başlamama kararı aldım. 😅😁
Adanalıda emniyet müdürünü oynayacakmış Arka sokaklar 1 gün önce davrandı 31 temmuz 2006 da başlayacağı için tayfun güneyerde seyretmiş dizi tutar demiş D media daha alışamadı Arka sokaklara Erler filme geçmesini istiyorlar Süreç film ne yapar dı Arka sokaklarda inci kırhanda tecrübe var kadınlar iyi yapar irlandada örnekleri var @xemrexxxdizi bitmedi ki nasıl oynasın 😱 zaten arka sokaklar başladığında 64 yaşındaydı o yaştan sonra ne kariyeri![]()
zaten Cevherde geri dönüyor bence orda ekibin görmediği birisi Cevheri kurtarmış olabilirÖyle bir dizi ki 700 bölüm sonra başlasan bile yabancılık çekmezsinZaten ara ara hepimiz bakmışızdır. Yasemin’den itibaren devam etsek yeter
![]()
Kesin mi ya Cevher ölmedi mi nasıl dönüyorAdanalıda emniyet müdürünü oynayacakmış Arka sokaklar 1 gün önce davrandı 31 temmuz 2006 da başlayacağı için tayfun güneyerde seyretmiş dizi tutar demiş D media daha alışamadı Arka sokaklara Erler filme geçmesini istiyorlar Süreç film ne yapar dı Arka sokaklarda inci kırhanda tecrübe var kadınlar iyi yapar irlandada örnekleri var @xemrexxx
------
zaten Cevherde geri dönüyor bence orda ekibin görmediği birisi Cevheri kurtarmış olabilir
Evet dönüyor birisi kurtarmıştır belki kınalı ada boş yer değil @BullyKesin mi ya Cevher ölmedi mi nasıl dönüyorHaber falan çıktı mı
Aaa ne işi var o evde bu oğlanın?
Nereden biliyon😱Komiklik yapayım demiş herhalde para yüzünden ayrıldım demiyor da![]()
Memuriyet tarzı iş buldu tabi. Parası 20 senedir trink yatıyor. Kariyer değil parayı seçti. Melek ablam doğru diyor.Nereden biliyon😱
Memuriyet tarzı iş buldu tabi. Parası 20 senedir trink yatıyor. Kariyer değil parayı seçti. Melek ablam doğru diyor.![]()
İllumünati aman meloş bunu da etkisi altına almışBilirim ben meloş teyzeni hafife alma![]()