Ne bileyim ünsüz zannettimAaaa kim olacaktı kı başka ayoll@eskici
Ne bileyim ünsüz zannettimAaaa kim olacaktı kı başka ayoll@eskici
Aaaa kim olacaktı kı başka ayoll@eskici
Gülşen'i nasıl tanımazsın kankaAaa oo Gülşen miymiş😱 Söylediğin iyi oldu benimde gözüm bir yerden ısırıyorfu ama çıkartamıyordu
Kanka bizim mahalledeki kız Gülşen gibi takılıyor zatenGülşen'i nasıl tanımazsın kanka
Etkili bir avatar değil yanıNe bileyim ünsüz zannettimBizim mahalleden kızın tekine benziyor
Bende sana burada bir tane koru var orada Sincap yakaladım resmini çektim onu avatar yaparsın atayım daEtkili bir avatar değil yanıSen böyle karizmatik şekilde duruyorsun @eskici de bir an önce o sıradan avatardan kurtulup Mustim ile karizmaya kavuşmalı
Kanka bizim mahalledeki kız Gülşen gibi takılıyor zatentanıyamadım birden
Gayet etkili bir avatarEtkili bir avatar değil yanıSen böyle karizmatik şekilde duruyorsun @eskici de bir an önce o sıradan avatardan kurtulup Mustim ile karizmaya kavuşmalı
Aaaa Sincap yakaladın demek , At bir bakayım senin için yaoarım tabi okadar emek verip bana sincap getirmişsinBende sana burada bir tane koru var orada Sincap yakaladım resmini çektim onu avatar yaparsın atayım da
Aynen baya etkiliGayet etkili bir avatar
Yarın atarım ben kaçayım haydin iyi gecelerAaaa Sincap yakaladın demek , At bir bakayım senin için yaoarım tabi okadar emek verip bana sincap getirmişsin
Kaçırmazsın böyle şeyleri kankaAynen baya etkiliBizim mahalledeki kız da etkiliydi
Yarın atarım ben kaçayım haydin iyi geceler
Kaçırmazsın böyle şeyleri kankasana da iyi geceler kankam
Cicili bicili rüyalar bende kaçayım @Harunnn60 abiciğim kızmasın 5 olmadan yatayımAynen baya etkiliBizim mahalledeki kız da etkiliydi
Yarın atarım ben kaçayım haydin iyi geceler
O zaman ben de kaçayım bari
Şu an yok ama birazdan gelir ve forum ona kalır zaten
Valla benim ne kadar param olursa olsun o kadar pahalıya kaçmam gibime geliyor,yazık günah beŞıklığını tamamlaması için geçenlerde kocası 250 bin dolarlık kolye almıştı sanırım bahsettiği 3-5 bin lira bu olsa gerek
@eskici @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati @S.G.A.T. @kerem @turkuazz @xBUGRAx @Since2011 @DarkLegenD @serhatt @Aserat
Yani Şarhoşlar her zaman sabahlayacak kıyı köşe bir yer bulur @S.G.A.T. da burayı bulmuşŞu an yok ama birazdan gelir ve forum ona kalır zaten
Bana diyordun ,Sen de bunları gör @Harunnn60 bey
Ama onun kimseye zararı yok yaYani Şarhoşlar her zaman sabahlayacak kıyı köşe bir yer bulur @S.G.A.T. da burayı bulmuş
Bana diyordun ,Sen de bunları gör @Harunnn60 bey
Aaa o konuda haklısın tabi etliye sütlüye karışmaz , bir şişe içki ver eline başka bir şey de istemezAma onun kimseye zararı yok ya
Hem güldürüyor da biziAaa o konuda haklısın tabi etliye sütlüye karışmaz , bir şişe içki ver eline başka bir şey de istemez@S.G.A.T.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?