Ne bileyim ünsüz zannettimAaaa kim olacaktı kı başka ayoll@eskici
Ne bileyim ünsüz zannettimAaaa kim olacaktı kı başka ayoll@eskici
Aaaa kim olacaktı kı başka ayoll@eskici
Gülşen'i nasıl tanımazsın kankaAaa oo Gülşen miymiş😱 Söylediğin iyi oldu benimde gözüm bir yerden ısırıyorfu ama çıkartamıyordu![]()
Kanka bizim mahalledeki kız Gülşen gibi takılıyor zatenGülşen'i nasıl tanımazsın kanka![]()
![]()
Etkili bir avatar değil yanıNe bileyim ünsüz zannettim![]()
Bizim mahalleden kızın tekine benziyor
![]()
Bende sana burada bir tane koru var orada Sincap yakaladım resmini çektim onu avatar yaparsın atayım daEtkili bir avatar değil yanıSen böyle karizmatik şekilde duruyorsun @eskici de bir an önce o sıradan avatardan kurtulup Mustim ile karizmaya kavuşmalı
![]()
Kanka bizim mahalledeki kız Gülşen gibi takılıyor zatentanıyamadım birden
![]()
Gayet etkili bir avatarEtkili bir avatar değil yanıSen böyle karizmatik şekilde duruyorsun @eskici de bir an önce o sıradan avatardan kurtulup Mustim ile karizmaya kavuşmalı
![]()
Aaaa Sincap yakaladın demek , At bir bakayım senin için yaoarım tabi okadar emek verip bana sincap getirmişsinBende sana burada bir tane koru var orada Sincap yakaladım resmini çektim onu avatar yaparsın atayım da![]()
Aynen baya etkiliGayet etkili bir avatar![]()
![]()
Yarın atarım ben kaçayım haydin iyi gecelerAaaa Sincap yakaladın demek , At bir bakayım senin için yaoarım tabi okadar emek verip bana sincap getirmişsin![]()
Kaçırmazsın böyle şeyleri kankaAynen baya etkiliBizim mahalledeki kız da etkiliydi
Yarın atarım ben kaçayım haydin iyi geceler![]()
Kaçırmazsın böyle şeyleri kankasana da iyi geceler kankam
![]()
Cicili bicili rüyalar bende kaçayım @Harunnn60 abiciğim kızmasın 5 olmadan yatayımAynen baya etkiliBizim mahalledeki kız da etkiliydi
Yarın atarım ben kaçayım haydin iyi geceler![]()
O zaman ben de kaçayım bari
Şu an yok ama birazdan gelir ve forum ona kalır zaten
Valla benim ne kadar param olursa olsun o kadar pahalıya kaçmam gibime geliyor,yazık günah beŞıklığını tamamlaması için geçenlerde kocası 250 bin dolarlık kolye almıştı sanırım bahsettiği 3-5 bin lira bu olsa gerek![]()
@eskici @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati @S.G.A.T. @kerem @turkuazz @xBUGRAx @Since2011 @DarkLegenD @serhatt @Aserat
Yani Şarhoşlar her zaman sabahlayacak kıyı köşe bir yer bulur @S.G.A.T. da burayı bulmuşŞu an yok ama birazdan gelir ve forum ona kalır zaten![]()
![]()
Bana diyordun ,Sen de bunları gör @Harunnn60 bey
Ama onun kimseye zararı yok yaYani Şarhoşlar her zaman sabahlayacak kıyı köşe bir yer bulur @S.G.A.T. da burayı bulmuş![]()
![]()
Bana diyordun ,Sen de bunları gör @Harunnn60 bey![]()
![]()
![]()
Aaa o konuda haklısın tabi etliye sütlüye karışmaz , bir şişe içki ver eline başka bir şey de istemezAma onun kimseye zararı yok ya![]()
![]()
Hem güldürüyor da biziAaa o konuda haklısın tabi etliye sütlüye karışmaz , bir şişe içki ver eline başka bir şey de istemez![]()
![]()
@S.G.A.T.