Yasemin Bozkurt Yeni Bir Formatla Ekrana Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Furkan Söğüt / Televizyon Gazetesi
Furkan Sogut (furkansogut) Twitter'da

Yasemin Bozkurt yepyeni programıyla yakında sevenleriyle buluşuyor!

Samanyolu Tv'de ekrana gelen "Yeşil Elma" programında Oktay Usta'nın konuğu olan Yasemin Bozkurt yeni projeleriyle ilgili samimi açiklamalarda bulundu.

Başarılı sunucu, yılbaşından sonra Türkiye'de ve dünyada yapılmamış bir formatla tekrardan ekranlarda olacağını söyledi. Programın hangi kanalda ekrana geleceğini ise belirtmedi.

main.php

Yasemin Bozkurt çok degerli bir sunucudur. Bu programinda kendisine çok basarilar diliyorum..

daha öncede izlemiyordum bundan sonrada izlemem yasemini .. hangi proğramı yaparsa yapsın ..

Daha önce takip ettiğim olmuştu programlarını. Mesela Cine 5'te yayınlanan "Bir Demet Yasemin" adlı programı vardı ve gayet iyi sunuyordu. Altan Gördüm'ün olduğu bölümü izlemiştim, Gökhan Kırdar'ın olduğu bölümü izlemiştim ve gayet iyi bir program oluyordu. Daha birkaç ismin olduğu bölümleri izlemiştim. Yasemin Bozkurt'un izlenebilirliği var, o yüzden iyi bir kanal seçse, iyi konuklarla, iyi izlenir. Yeni programını arada sırada izlerim, umarım eskisinden daha iyi olur. Eskisini stüdyo bakımından pek iyi bulmadım. Şimdiden hayırlı olsun, kendisine başarılar dilerim.

Orada gördüm. Çünkü, Bildiğim kadarıyla, en son oradaydı. :)
Evet bende en son orda görmüştüm...

Kanal D'de de program yapmisti :)
Kanal D 'de yaptıda o program aniden kaldirildi.Bi kadın programa çıkmıştı.Oğlu tarafından öldürülmüştü.ahber burda.Radikal-çevrimiçi / Türkiye / 'Kadının sesi' sustu (vurma sebebi sanırım saçi açık diye...Zorla açtirmişlar saçini)

Bu haberden sonra kaldirildi cine5'e geçti en son diye hatırlıyorum...