Yasemin Özilhan 'Mucize Doktorda! | FOX

Doktirlar bağlantısı güzel olmuş ama çok değişmiş. Sosyal medyayı takip etmeyen anlamayabilir belki de.

• Beğendim
Reactions: cookies
Ben çok sevindim. Keşke severek izlediğimiz karakterler yıllar sonra böyle dizilere konuk/devamlı karakter olarak katılsalar. Hoş geldin Doktor Ela, umarım kalıcı olursun :love1:

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Şimdi aklıma geldi en son Ela Leyla Göksun’du. :A Doktorlar’ın yeniden başladığı 2.dönemde Ela oydu. :F Finalde de Levent’le evlenmişti burada onunla ilgili bir şey diyecekler mi acaba. :A

Ela mela boş iş o diziden illa birisi gelecekse bu isim Uzm.Dr. Arslan Ibrahimoğlu'ndan başkası olamaz.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
Kadın estetikler falan sayesinde çok güzelleşmiş be. Bi de evlenince sosteye girdiği için zengin havası da gelmiş, muazzam duruyor. :D

2CCB20DF-E3CD-4B10-8C58-C9D5D9EF1F99.jpeg

Şarkıyı da verecekler demek ki arkadan. :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Levent ile evliydiler en son, ayrıldıklarını söyleyecek muhtemelen. :A O degil bu kadın konuk değil mi, neden bu kadar detaya girildi anlamadım...

Ya ayrıldıklarını gösterecekler, ya da Doktorlar’ın devam dizisini görmezden gelecekler. Orasını göreceğiz artık. :A Hem Doktorlar’da yarım kalan hikayesini tamamlamak adınadır, hem de tabii ki reyting. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion