Zeynep - Alihan gittikten sonra ne tıkanma kaldı, ne başka bir şey.
Birsen Altuntaş onay aldığını yazmıştı TV100’deki haberinde.11 gün önce yapılan haberi şimdi bulup çıkarıp haber yapmak. Üstelik olup olamayacağı bile net değil.
O işler hiç belli olmaz.Birsen Altuntaş onay aldığını yazmıştı TV100’deki haberinde.
Olmuş işte susar mısınO işler hiç belli olmaz.
https://twitter.com/x/status/1179398748042141699Olmuş işte susar mısın
Yok ya bu sezon çok iyi gidiyor: Geçen sezon bir ara saçmalamışlardı, ben izlemeyi bırakmıştım hatta ama bu sezon beni tekrar kendine çekti. Baya eğleniyorum izlerken
Şarap gibi dizi
Kadın'daki Nezir ile Tuvana Türkay senaryo tükendiği için diziden ayrılıyorlar zaten, bence Haziran'da bitecek bu dizi.Zeynep - Alihan gittikten sonra ne tıkanma kaldı, ne başka bir şey.Tam gaz devam.
Senaryo tükendiği için değil hikayeleri bittiği için ayrılıyorlar, diziye yeni isimler katılacak.
Bizim tüm fragmanlarımız bomba zaten 🙄
https://www.medyatava.com/haber/yasak-elma-dizisinde-hakan-karahan-ayriliyor_205617 son paragrafın son cümlesinde yer alıyor.
Kapak olmuşsun serhat zillisi sus11 gün önce yapılan haberi şimdi bulup çıkarıp haber yapmak. Üstelik olup olamayacağı bile net değil.
Senaryo tükendiği için değil hikayeleri bittiği için ayrılıyorlar, diziye yeni isimler katılacak.
Bizim fragmanlarımız hep efsane oluyor zaten, eksik olma canım
Sahneler ve müzik çok iyi demek istemiştim, ben ilk kez görüyorum.Bizim tüm fragmanlarımız bomba zaten 🙄
Ben böyle iftiralarla saçmalıklarla kapak olmam, kapak ederim gerçeklerleKapak olmuşsun serhat zillisi sus
Sen öyle san Alperin de dediği gibi hikayelerinin uzatılcak yanı kalmadı ve gidiyorlar
İşte aradığım destek, neyiz biz Endo'yla Yıldız mıSen öyle san Alperin de dediği gibi hikayelerinin uzatılcak yanı kalmadı ve gidiyorlar
Ben böyle iftiralarla saçmalıklarla kapak olmam, kapak ederim gerçeklerle
Haziran'da görüşürüz.Sen öyle san Alperin de dediği gibi hikayelerinin uzatılcak yanı kalmadı ve gidiyorlar
Keremcim kusura bakma ama yasak elma cidden 3.sezonunda bile çok hızlı ilerliyor, hiçbir olayı uzatmadan sonuçlandırıyor. Bizim kadın gibi cılkı çıkana kadar uzatmıyorlar olayları yani şimdi doğruya doğruHaziran'da görüşürüz.
Buda Haziran'da final yapacağına dair işarettir zaten.Keremcim kusura bakma ama yasak elma cidden 3.sezonunda bile çok hızlı ilerliyor, hiçbir olayı uzatmadan sonuçlandırıyor. Bizim kadın gibi cılkı çıkana kadar uzatmıyorlar olayları yani şimdi doğruya doğru
Böyle kutlama mı olur kuru kuru, açın ordan halay müziği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?