Dedi ve 24923492. kez Camdaki Kız'ın dertleriyle alakalı konu açtı.Of bu dizinin derdi de bitmedi yeter.
Dedi ve 24923492. kez Camdaki Kız'ın dertleriyle alakalı konu açtı.Of bu dizinin derdi de bitmedi yeter.
Senin dizilerinin de derdi bitmiyor. Incığına cıncığına kadar haber yapıyordun.Of bu dizinin derdi de bitmedi yeter.
Pazartesi günü dokunulmazlık mı 😱Dokunulmazlık var diye bakayım dedim. Bir de Anıl da vardı bugün izlememek olmaz.
O dizilerde zırt pırt yok yeni dönem, yok kadroya zırt pırt oyuncu sokup çıkartma, tüm bölümün rüya olması gibi saçma sapan şeyler yaşanmıyor en azından.Senin dizilerinin de derdi bitmiyor. Incığına cıncığına kadar haber yapıyordun.
Neyle neyi kıyasladığına dikkat et bence.Dedi ve 24923492. kez Camdaki Kız'ın dertleriyle alakalı konu açtı.
Birleşmeden dolayı bugüne alınmış, oynanıyor şu an.Pazartesi günü dokunulmazlık mı 😱
Ben bugün bakmayı unuttum yarın inşallah
Rüya dışında hiçbiri saçma değil. Jet Sosyete sınav sorusu oldu daha saçma konuydu.O dizilerde zırt pırt yok yeni dönem, yok kadroya zırt pırt oyuncu sokup çıkartma, tüm bölümün rüya olması gibi saçma sapan şeyler yaşanmıyor en azından.
Neyle neyi kıyasladığına dikkat et bence.
Doğru yasak elma da garanti diye bişey yok ☺️Yasak Elma bu, hiçbir şey belli olmaz. Hem YılKer olumlu sonuçlar doğurmuştu o zaman.
Sen bitersin bu dizi bitmez kudur.Of bu dizinin derdi de bitmedi yeter.
Aynen öyle, bir bölümü bir bölümünü asla tutmuyor.Doğru yasak elma da garanti diye bişey yok ☺️
Evet 😄Aynen öyle, bir bölümü bir bölümünü asla tutmuyor.
Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel. Elma'nın o kadar bile faydası yok millete.Birleşmeden dolayı bugüne alınmış, oynanıyor şu an.
------
Rüya dışında hiçbiri saçma değil. Jet Sosyete sınav sorusu oldu daha saçma konuydu.
Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil.Sen bitersin bu dizi bitmez kudur.
Aynen kesin katkıda bulunmuştur. Gençler de öyle diyor sordum şimdi.Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel. Elma'nın o kadar bile faydası yok millete.
Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil.
Neyse kıskançlığını anlıyorum ben de olsam ben de kıskanırdım haklısın.Aynen kesin katkıda bulunmuştur. Gençler de öyle diyor sordum şimdi.
Ahahahahahah. Sana sadece kocaman ahahahahahah diyerek gülüyorum. Jet Sosyete'nin neyini kıskanacam? Üstelik zamanında izlediğim dizi. O zaman bu durumda sen de Yasak Elma’yı kıskanıyorsun? Gerçi bunu sormaya gerek yok cidden öyle.Neyse kıskançlığını anlıyorum ben de olsam ben de kıskanırdım haklısın.
Sen benim her lafımı ciddiye mi alacaksın böyle.Ahahahahahah. Sana sadece kocaman ahahahahahah diyerek gülüyorum. Jet Sosyete'nin neyini kıskanacam? Üstelik zamanında izlediğim dizi. O zaman bu durumda sen de Yasak Elma’yı kıskanıyorsun? Gerçi bunu sormaya gerek yok cidden öyle.
Doğru seni ciddiye almamam lazım, ciddiye alınacak şeyler söylemiyorsun çünkü.Sen benim her lafımı ciddiye mi alacaksın böyle.
4 yıllık başarısı 100 küsür bölümü seni kudurtmak için yeter de artar.Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel. Elma'nın o kadar bile faydası yok millete.
Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil.
Doğru seni ciddiye almamam lazım, ciddiye alınacak şeyler söylemiyorsun çünkü.
4 yıllık başarısı 100 küsür bölümü seni kudurtmak için yeter de artar.
Teşhis... Tanı.... Tedavi... ✍️Türk dizi sektörüne yön vermeye devam ediyoruz... ✍🏻
Evet fotoğrafla cevap vermeye başladığına göre hatta bu iticinin fotoğrafını da attığına göre verecek cevabın kalmamış demektir. Yine haklı çıktım demektir.
Yaylan anam. Reytingleri sana gereken cevabı verdi bu sabah.