'Yasak Elma'da Sürpriz Gelişme! | FOX

Senin dizilerinin de derdi bitmiyor. :A Incığına cıncığına kadar haber yapıyordun. :A
O dizilerde zırt pırt yok yeni dönem, yok kadroya zırt pırt oyuncu sokup çıkartma, tüm bölümün rüya olması gibi saçma sapan şeyler yaşanmıyor en azından. :A
Dedi ve 24923492. kez Camdaki Kız'ın dertleriyle alakalı konu açtı. :A
Neyle neyi kıyasladığına dikkat et bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Pazartesi günü dokunulmazlık mı 😱
Ben bugün bakmayı unuttum :A yarın inşallah :A
Birleşmeden dolayı bugüne alınmış, oynanıyor şu an. :A
------

O dizilerde zırt pırt yok yeni dönem, yok kadroya zırt pırt oyuncu sokup çıkartma, tüm bölümün rüya olması gibi saçma sapan şeyler yaşanmıyor en azından. :A

Neyle neyi kıyasladığına dikkat et bence. :A
Rüya dışında hiçbiri saçma değil. :A Jet Sosyete sınav sorusu oldu daha saçma konuydu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Birleşmeden dolayı bugüne alınmış, oynanıyor şu an. :A
------

Rüya dışında hiçbiri saçma değil. :A Jet Sosyete sınav sorusu oldu daha saçma konuydu. :A
Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel. :Z Elma'nın o kadar bile faydası yok millete. :A

Sen bitersin bu dizi bitmez kudur. :Z
Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil. :A

Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel. :Z Elma'nın o kadar bile faydası yok millete. :A

Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil. :A
Aynen kesin katkıda bulunmuştur. Gençler de öyle diyor sordum şimdi. :A

Neyse kıskançlığını anlıyorum ben de olsam ben de kıskanırdım haklısın. :A
Ahahahahahah. :F Sana sadece kocaman ahahahahahah diyerek gülüyorum. Jet Sosyete'nin neyini kıskanacam? Üstelik zamanında izlediğim dizi. O zaman bu durumda sen de Yasak Elma’yı kıskanıyorsun? Gerçi bunu sormaya gerek yok cidden öyle. :A

Ahahahahahah. :F Sana sadece kocaman ahahahahahah diyerek gülüyorum. Jet Sosyete'nin neyini kıskanacam? Üstelik zamanında izlediğim dizi. O zaman bu durumda sen de Yasak Elma’yı kıskanıyorsun? Gerçi bunu sormaya gerek yok cidden öyle. :A
Sen benim her lafımı ciddiye mi alacaksın böyle. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür

4 yıllık başarısı 100 küsür bölümü seni kudurtmak için yeter de artar. :Z

Doğru seni ciddiye almamam lazım, ciddiye alınacak şeyler söylemiyorsun çünkü. :A
4 yıllık başarısı 100 küsür bölümü seni kudurtmak için yeter de artar. :Z
IMG_20210330_005601.jpg