Sen bitersin bu dizi bitmez kudur.Of bu dizinin derdi de bitmedi yeter.![]()
Sen bitersin bu dizi bitmez kudur.Of bu dizinin derdi de bitmedi yeter.![]()
Aynen öyle, bir bölümü bir bölümünü asla tutmuyor.Doğru yasak elma da garanti diye bişey yok ☺️
Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel.Birleşmeden dolayı bugüne alınmış, oynanıyor şu an.
------
Rüya dışında hiçbiri saçma değil.Jet Sosyete sınav sorusu oldu daha saçma konuydu.
![]()
Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil.Sen bitersin bu dizi bitmez kudur.![]()
Aynen kesin katkıda bulunmuştur. Gençler de öyle diyor sordum şimdi.Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel.Elma'nın o kadar bile faydası yok millete.
Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil.![]()
Neyse kıskançlığını anlıyorum ben de olsam ben de kıskanırdım haklısın.Aynen kesin katkıda bulunmuştur. Gençler de öyle diyor sordum şimdi.![]()
Ahahahahahah.Neyse kıskançlığını anlıyorum ben de olsam ben de kıskanırdım haklısın.![]()
Sen benim her lafımı ciddiye mi alacaksın böyle.Ahahahahahah.Sana sadece kocaman ahahahahahah diyerek gülüyorum. Jet Sosyete'nin neyini kıskanacam? Üstelik zamanında izlediğim dizi. O zaman bu durumda sen de Yasak Elma’yı kıskanıyorsun? Gerçi bunu sormaya gerek yok cidden öyle.
![]()
Doğru seni ciddiye almamam lazım, ciddiye alınacak şeyler söylemiyorsun çünkü.Sen benim her lafımı ciddiye mi alacaksın böyle.![]()
4 yıllık başarısı 100 küsür bölümü seni kudurtmak için yeter de artar.Jet Sosyete gençlerin eğitimine katkıda bulunmuş işte ne güzel.Elma'nın o kadar bile faydası yok millete.
Ay ne kuduracağım be kudurmamı hak eden diziler çıkarsa onlara kudururum buna değil.![]()
Doğru seni ciddiye almamam lazım, ciddiye alınacak şeyler söylemiyorsun çünkü.![]()
4 yıllık başarısı 100 küsür bölümü seni kudurtmak için yeter de artar.![]()
Teşhis... Tanı.... Tedavi... ✍️Türk dizi sektörüne yön vermeye devam ediyoruz... ✍🏻
Evet fotoğrafla cevap vermeye başladığına göre hatta bu iticinin fotoğrafını da attığına göre verecek cevabın kalmamış demektir.
Yaylan anam.