Şey anlamında dedim, hiç bir oyuncu ayrılacağına dair haberler çıktıktan sonra bu kadar magazinle konuşmadı.İşte Yasak Elma farkı.
Şey anlamında dedim, hiç bir oyuncu ayrılacağına dair haberler çıktıktan sonra bu kadar magazinle konuşmadı.İşte Yasak Elma farkı.
Aovvv.Şey anlamında dedim, hiç bir oyuncu ayrılacağına dair haberler çıktıktan sonra bu kadar magazinle konuşmadı.
Şahika da artık Süleyman Çakır gibi bir şey olacak.Aovvv.
Aman aman gerek yok. Ölsün ve bitsin.Şahika da artık Süleyman Çakır gibi bir şey olacak.Cenaze namazları, gazete ilanları...
Neden be?Aman aman gerek yok. Ölsün ve bitsin.
Eda Ece de set bu aralar çok eğlenceli diye story atmış. Ne yapıyorlar, ne ediyorlar bilmem ama bana da fake geldi bu olanlardan sonra.Bu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
O tarz şeyler gereksiz ve abartı çünkü.Neden be?Queen'i unutmayacağız.
Ters köşe olma ihtimaliBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
O tarz şeyler gereksiz ve abartı çünkü.
Şşt bu konuda Süleyman Çakır denen karaktere az laf etmedim.
Umarım öyledir, öyle olur.Ters köşe olma ihtimali
Bu şekilde ölüm ve ayrılık şaşırtmıştı. Yalan çıkarsa şaşırmam. Bu dizi artık seyircilerle dalga geçmeye alıştıBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
Nesrin ayrıldığı için gülüyo bence de fake JDLSBSKDNSKDBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
Çaycı Hüseyin'i unutmayalımŞahika da artık Süleyman Çakır gibi bir şey olacak.Cenaze namazları, gazete ilanları...
İnsan kardeşinin cenazesinde güler mi Kara ayıp püü
Boynundaki yılanlı kolye detayı.
Kolyeyi sen deyince fark ettim. 😱Boynundaki yılanlı kolye detayı.
O değil de şu hanım teyzemiz cenaze havasına epey girmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 101839
Benim de gözüm ilk ona takıldı, altında mesaj var bence.Kolyeyi sen deyince fark ettim. 😱
İyi figüranmış teyze.
2. dakikada başlıyor @slhttnmtlBu ayrılık olayı cidden fake gibi ya.@phoebebuffay @Dosi @Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Bussy
Ha videoyu tamamen izlememiştim fotoğraf zannetim. Ah çok iyiymiş.2. dakikada başlıyor @slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?