Olsun, makyaj falan bir şekilde hallederler.Ama o dizi için biraz genç gibi geldi bana be.![]()
Olsun, makyaj falan bir şekilde hallederler.Ama o dizi için biraz genç gibi geldi bana be.![]()
Ha bak doğru.Olsun, makyaj falan bir şekilde hallederler.![]()
Bu yaz boş erkek oyuncu kalmadı neredeyse.Ha bak doğru.O zaman da şöyle uyumlu bir partner seçsinler ama Berk Oktay gibi biri değil tabi.
![]()
Orası da doğru da çok dizi final yapacak illa biri bulunur.Bu yaz boş erkek oyuncu kalmadı neredeyse.
Bu arada başrol olmasa da olur aslında ikinci kız olsa da yeterli, en azından bir diziye sonradan girmesin.![]()
Batmış kariyerine prestij kattı, asıl dizi kurtardı kendini.İyi kurtarmış kendini tebrikler.![]()
Fragmana rağmen ben Şevval-Eda-Nesrin üçlüsünden biri gider diye bekliyordum.Sürpriz bir ayrılık değil, o fragmandan sora dizideki ömrünün bittiğini tahmin etmek kolay
Şahika gözlerden uzak işini halederek sıyrılıyordu olaylardan. Bu direk bildiğin herkesin önünde suç işliyor ve ölmesi veya hapisi boylaması kaçınılmaz![]()
Buna bir de veda paylaşımı mı yapıyorlar. 🤢🤮
Buna? 😱Buna bir de veda paylaşımı mı yapıyorlar. 🤢🤮
Nilperi'yi bilmem de Cansu için yapılmaz en azından.Buna? 😱
Eğer hikayesi iyi yazılsaydı EnŞah'tan sonra en iyi karakter olabilirdi dizide. Senarist hatası.Nilperi'yi bilmem de Cansu için yapılmaz en azından.![]()
Cansu'ya üzülen bir izleyici.@Emre Ozansoy gizli Cansu fanı falan mısın be.![]()
YUH! 😱Eğer hikayesi iyi yazılsaydı EnŞah'tan sonra en iyi karakter olabilirdi dizide. Senarist hatası.![]()
Buna da koca bir yuh. 😱Cansu'ya üzülen bir izleyici.![]()
Cansu iyi bir karakter falan olamazdı.Ne oldu be?![]()
Dizinin gidişatını iyi yönde etkileyecek anlamında demiştim.Cansu iyi bir karakter falan olamazdı.![]()
İçim rahatladı be.Dizinin gidişatını iyi yönde etkileyecek anlamında demiştim.![]()
Selocum sakin olBuna bir de veda paylaşımı mı yapıyorlar. 🤢🤮
Yok sinirlenmedim zaten be.Selocum sakin ol![]()
![]()