'Yasak Elma'da Şok Ayrılık! | FOX

Sonunda kurtuluyoruz karakterden. :Z Kerim çıkarken onun kalması saçmaydı sonradan hikayeyi bir şekilde bağlamışlardı bir yere ama yine de sıkmıştı.

Can Nergis iyi bir isim ama karakteri sevememiştim. :A

Onlar varken dizinin havası başkaydı. Senarist aynı şeyi tekrarlıyor gibi aslında, bir ara kötü bir adam vardı Zeynep'e aşık olan bu onun yaşlı versiyonu.
Güzel bir renk getirmişlerdi diziye, ama senarist böyle bir şey yaptı.

Aynı şeyleri tekrarlıyor bazen, ama yine de izlettiriyor bir şekilde. Dündar'dı galiba adı, o da gereksiz bir karakterdi. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Ayrılması gereken bir karakterdi zaten.

İyi olmuş, sıkmıştı gerçekten. Senaryo olarak Zehra'nın da önünü kapatıyordu. Mert'in gidişiyle Zehra'da eski formuna döner umarım. :A
Zehra'nın önünü kapatan biraz da karakteri aşırı değiştirmeleri oldu. Son bölümde Şahika'yı bile devreye soktular birkaç sahne gözüksün diye. :D

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Ayrılması gereken bir karakterdi zaten.

Zehra'nın önünü kapatan biraz da karakteri aşırı değiştirmeleri oldu. Son bölümde Şahika'yı bile devreye soktular birkaç sahne gözüksün diye. :D
Evet karakterini çok değiştirip karikatürizeleştirdiler. İlk sezonlarda yeri geldiğinde uyanıklaşan, entrika çeviren daha aklı başında bir karakterdi.
Mert'in diziden ayrılmasıyla bir şekilde yine biraz öne çıkabilir. :D

• Beğendim
Reactions: Sylvester
Evet karakterini çok değiştirip karikatürizeleştirdiler. İlk sezonlarda yeri geldiğinde uyanıklaşan, entrika çeviren daha aklı başında bir karakterdi.
Mert'in diziden ayrılmasıyla bir şekilde yine biraz öne çıkabilir. :D
Yıldız için de geçerli dediğin. O da şu an Zehra gibi komedi ağırlıklı yazılıyor ve geri planda kalıyor. Ender ve Şahika tarafında hikaye tıkır tıkır ilerlerken Yıldız tarafında olaylar kopuk kopuk seyrediyor. Daha doğrusu pek bir olay olmuyor. Ayrıyeten ilk sezonlardaki Yıldız şu anki Yıldız'dan daha eğlenceliydi bence. :D

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Yıldız için de geçerli dediğin. O da şu an Zehra gibi komedi ağırlıklı yazılıyor ve geri planda kalıyor. Ender ve Şahika tarafında hikaye tıkır tıkır ilerlerken Yıldız tarafında olaylar kopuk kopuk seyrediyor. Daha doğrusu pek bir olay olmuyor. Ayrıyeten ilk sezonlardaki Yıldız şu anki Yıldız'dan daha eğlenceliydi bence. :D
Yıldız, komedyen gibi bişi oldu çok saçma güldürmüyor bile..

• Beğendim
Reactions: Sylvester