Yasak Elma - Yeni Sezon Tanıtım Fragmanları | FOX

Yalan mı Merve Aksak'ın başarısının ardından burada Şevval Sam'ın karakteri birebir aynı.
Bir de utanmadan Sarmaşık'a gidip Oya ve Merve'yi anılar insaf.ss
Birebir aynı mı, yeme beni.
Ay Yapım&Med Yapım ortaklığı çatlatsın seni inşallah .ss

Birebir aynı mı, yeme beni.
Ay Yapım&Med Yapım ortaklığı çatlatsın seni inşallah .ss
Yani teoride aynı ama pratikte Merve'nin doğallığının yakından geçmeyen yapay hareketler ve Aslıhan Gürbüz'le bile kıyaslanamayacak gülünç bir Şevval Sam performansı var tabii.
Ay Yapım sayesinde Medyapım gişede izleyici gördü çatlayacak olan ben değilim.

İzlemediğin işler hakkında bu kadar peşin hükümler sürmen çok gülünç, Şevval’in oyunculuğu kötü olsa kimse bu kadar benimsemezdi karakterdi. Zaten istediğin kadar laf et, başarı ortada. Ay Yapım 10+ bölüm görecek dizi yapsın ilk önce, her işi fiyasko oluyor.

Ortada bir şey olmayınca yine saç baş yolmalı sahne koymalarına da bir şey derdim ama uzatmak istemiyorum.
Valla dizi fanları onu seviyor olabilir ama sosyal medyada bir sürü olumsuz yoruma da şahit oldum.

Reactions: Gerekli24
Ortada bir şey olmayınca yine saç baş yolmalı sahne koymalarına da bir şey derdim ama uzatmak istemiyorum.
Valla dizi fanları onu seviyor olabilir ama sosyal medyada bir sürü olumsuz yoruma da şahit oldum.
Şu tartışmada hanginizi tutacağıma şaşırdım ikinizin de haklı/haksız olduğu yönler var

Reactions: Aserat
İzleyicisine kulak veriyor senarist, bunun karşılığı olarak da reyting alıyorlar.

Beğenmeyen beğenmez bu beni ilgilendirmez ki ben herkese saygı duyarım.

Reactions: Aserat
Şaka mı bu.
Ey FOX seni 20 reyting alan Mucize Doktor ihya etti nedir bu torpil.ss

senaristler açıklama yaptı yalan rüzgarının kalitesindeymış..yalan rüzgarı gibi 20 yıl daha sürer dediler..unutm a beni beniaffet konu bulamadukları için bitti..yalan rüzgarı cesur ve guzel nasılkonu bulurlar bilmem..yasak elmanın muzikleride harıka

pempe dizilerde kötü kadınların isimleri hep s yada ş başlıyor şahıka shelıa...şebnem