Yıldız’ın seni öldürecem demesi ve Ender’in sondaki bakışı. Queen resmen ikisi de.
Ben de forumdan birkaç kişiyi böyle yolucam @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Dosi @Angelica @Afet Güçverir @denizz19 @MasacRE @dreamy @Özgür @Bully @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Sherlock @DarkLegenD @alperuz başta olmak üzere...
Birkaç kişi diye tüm forumu etiketlemen..Ben de forumdan birkaç kişiyi böyle yolucam @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Dosi @Angelica @Afet Güçverir @denizz19 @MasacRE @dreamy @Özgür @Bully @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Sherlock @DarkLegenD @alperuz başta olmak üzere...
Hepsi Yamaşak ağızlı ve çarpıkBirkaç kişi diye tüm forumu etiketlemen..
Neyse beni yazmamışsın demek ki bana olan aşkın baki.Hepsi Yamaşak ağızlı ve çarpık
Birkaç kişi diyip 50 kişi etiketlemişsin canım .ssBen de forumdan birkaç kişiyi böyle yolucam @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Dosi @Angelica @Afet Güçverir @denizz19 @MasacRE @dreamy @Özgür @Bully @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Sherlock @DarkLegenD @alperuz başta olmak üzere...
Hayatım seni adam yerine koymuyorumNeyse beni yazmamışsın demek ki bana olan aşkın baki.
Hepsi paçoz. Ss hepsi yuvyık derneği üyesiBirkaç kişi diyip 50 kişi etiketlemişsin canım .ss
Hayatım seni adam yerine koymuyorum
Benim dizimin konusuna benden önce girmen o kadar hoşuma gidiyor ki.UTC bitti şimdi de Avlu'ya mı özenmeye başladılar.Neyse bu dizinin her hafta aynı fragmanı yeni diye vermesi de sıktı FOX ve Medyapım biraz da Mucize Doktor ve Öğretmen'e yoğunlaşsın.
Mendeburları yolmuyor musun .ss @Aserat sırada bekliyor onu da aradan çıkarHepsi paçoz. Ss hepsi yuvyık derneği üyesi
Ne alaka be çakma Deniz-Azra-Kudret yaratmaya çalışan diziye haddini bildiriyorum sadece.Benim dizimin konusuna benden önce girmen o kadar hoşuma gidiyor ki.Haters gonna hate 💅🏼
Öyle bir şey yok, nerden uydurdun şu an bunu.Ne alaka be Deniz-Azra-Kudret yaratmaya çalışan sözde diziye haddini bildiriyorum sadece.
Kraliçem yeni Alison’lar doğuruyor, hüzünlendim.
Herkes hapse tıkılmış oradan.Öyle bir şey yok, nerden uydurdun şu an bunu.
Utc ilk entrika dizimiz sanki de herkes ona özenecek.Herkes hapse tıkılmış oradan.Bu diziyi annesinin kıyafetlerini giyip onun gibi makyaj yapan küçük kızlara benzetiyorum hep sakil duran bir özenme çabası.
Yalan mı Merve Aksak'ın başarısının ardından burada Şevval Sam'ın karakteri birebir aynı.Utc ilk entrika dizimiz sanki de herkes ona özenecek.Herkes reytingleriyle çok güzel cevabını veriyor canım benim, sen kendi fragmanlarını bekle .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?