Kız sen yaşıyon mu???? 😱Tabii ki.Bir devir sona eriyor, Breaking Bad final sezonunda bile bu kadar heyecanlanmamıştım...
Senden beklemediğim ama görmek istediğim hareketler bunlarGeldiği gibi gider umarım, sezon sonunu görmemesi dileğiyle.![]()
Dizimize laf ettirmem.Senden beklemediğim ama görmek istediğim hareketler bunlar![]()
Geldiği gibi gider umarım, sezon sonunu görmemesi dileğiyle.![]()
Serhatın boyu 1.90 olduğu için koca bulamıyor demek ki@Angelica @Alos
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Tabii ki.Bir devir sona eriyor, Breaking Bad final sezonunda bile bu kadar heyecanlanmamıştım...
20 sene sonra bu kız ve Halitcanın maceralarını anlatan diziyi izleriz benceYıldız ve Doğan'ın kızı buymuş.
![]()
Yasak Elma: Ceylan ve Halitcan'ın Yolu, olur mu olur.20 sene sonra bu kız ve Halitcanın maceralarını anlatan diziyi izleriz bence![]()
Böyle bir fesatlık da senden çıkardı ancak, bir kere de şaşırt.20 sene sonra bu kız ve Halitcanın maceralarını anlatan diziyi izleriz bence![]()
Ne fedatlığı 😱Böyle bir fesatlık da senden çıkardı ancak, bir kere de şaşırt.![]()
Onu söylemeyeyim, sen ne olduğunu biliyorsun.Ne fedatlığı 😱
Benim galbim temiz bilmemOnu söylemeyeyim, sen ne olduğunu biliyorsun.![]()
Temizlik kavramı yanından mı geçmiş senin ayol.Benim galbim temiz bilmem![]()
Buradaydım zaten de hem forumun eskisi kadar sarmamasından hem de dizi sektöründen uzaklaşmam sebebiyle mesaj yazasım gelmiyor pek.Kız sen yaşıyon mu???? 😱
Kız dizi sektöründen niye uzaklaştın?Buradaydım zaten de hem forumun eskisi kadar sarmamasından hem de dizi sektöründen uzaklaşmam sebebiyle mesaj yazasım gelmiyor pek.
Yasak Elma'nın ilk bölümüne bakacağım ama tabii ki. Umarım güzel bir hikayeyle geri dönerler, özledik entrikayı.![]()
Üniversite derslerim ağır olunca haftalık takip etmeye değer dizi bulamadım geçen sezon.Kız dizi sektöründen niye uzaklaştın?
Özledik de umarım tatmin edici şekilde geri dönerler.![]()