"Yasak Elma" Final Yapıyor! | FOX

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,510
Puanı
1,060

FOX'un 4 sezondur ekranlara damga vuran dizisi 'Yasak Elma'da veda vakti geldi!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu, başrollerini; Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Nesrin Cavadzade ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay verdiği röportajda dizinin bir değişiklik olmadığı takdirde Mayıs sonu - Haziran başı gibi final yapacağını açıkladı.

"Yasak Elma" yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Fotoğraf duygulandırdı, seneye de devam etmesine kesin gözle bakıyordum 1 hafta öncesine kadar. Bu üç kadını finalde göremeyip saçma sapan karakterleri izletirlerse yazıklar olsun.

Fotoğraf duygulandırdı, seneye de devam etmesine kesin gözle bakıyordum 1 hafta öncesine kadar. Bu üç kadını finalde göremeyip saçma sapan karakterleri izletirlerse yazıklar olsun.
Ender'de ölürse berbat bir final olur. Şevval Sam eğer öyle bir şey varsa senaryoya müdahale eder ve finalde de rol alır umarım. Bu kadar bölüm oynayıp finalde rol almamak çok saçma olur.

Ender'de ölürse berbat bir final olur. Şevval Sam eğer öyle bir şey varsa senaryoya müdahale eder ve finalde de rol alır umarım. Bu kadar bölüm oynayıp finalde rol almamak çok saçma olur.
Ben mutsuz sonları mutlu sonlara tercih ederim, daha kalıcı ve etkileyici yapıyor diziyi. Mesela Şahika'nın da ölmesini istiyordum ama böyle erkenden değil finalde ve çok daha etkileyici bir şekilde

Geç bence. Bu şekilde bu zamana kadar gitmesini istemiyorum şahsen.

Umarım yerine saçma sapan anadolu, töre dizileri gelmez

Reactions: slhttnmtl
Ben mutsuz sonları mutlu sonlara tercih ederim, daha kalıcı ve etkileyici yapıyor diziyi. Mesela Şahika'nın da ölmesini istiyordum ama böyle erkenden değil finalde ve çok daha etkileyici bir şekilde
Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü gibi finaller seviyorum bende. Dediğin gibi daha kalıcı oluyor. Öldüreceklerse de finalde öldürmeliler.
------

Geç bence. Bu şekilde bu zamana kadar gitmesini istemiyorum şahsen.
Mayıs sonuna ne kaldı şurada. .ss

Umarım yerine saçma sapan anadolu, töre dizileri gelmez
Umarım "KALİTELİ" Medyapım veya MF Yapım uyarlamalarından biri gelir.
------

Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü gibi finaller seviyorum bende. Dediğin gibi daha kalıcı oluyor. Öldüreceklerse de finalde öldürmeliler.
------

Mayıs sonuna ne kaldı şurada. .ss
5 bölüm mü ne var. E o da az mı be.

Sefirin Kızı gitti, Yasak Elma gitti, Kağıt Ev etki yapamadı. Çukur'un ben kaldım usta ben kaldım demek için son şansı yap bir güzellik Ay Yapım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...