Aynen valla, fazlası hem sıkıyor hem de geriye dönüp izlesen bi ton dert.En ideal 70 bölümden iki sezon.BH tadı kaçmıştı Nihal gelince ama yine de izletiyordu kendini.
Aynen valla, fazlası hem sıkıyor hem de geriye dönüp izlesen bi ton dert.En ideal 70 bölümden iki sezon.BH tadı kaçmıştı Nihal gelince ama yine de izletiyordu kendini.
Gebereydi keşke.Aynen valla, fazlası hem sıkıyor hem de geriye dönüp izlesen bi ton dert.Aklımdan geçenler toplanmış cümlede resmen, beyin kanaması geçirince de ne sevinmiştim ha.
Ne bayram ederdim.Gebereydi keşke.
Yasak Elma'yı baştan izlemek istiyordum bu yaz ama ilk 3 sezonu izlerim sadece.
İstikrarlı izlemiyormuşsun işte, sende baştan başla tam izle. .ssNe bayram ederdim.
İzlediğim bir diziyi istikrarlı bir şekilde izleyemediğimden onu da yapamazdım. Sana şimdiden keyifli seyirler.
Daha başlayacağım 1 devam etmem gereken 2 dizi var. Ve bunların gerisi de gelecek.İstikrarlı izlemiyormuşsun işte, sende baştan başla tam izle. .ss
Ohoo senin işin zor bırak dağınık kalsın.Daha başlayacağım 1 devam etmem gereken 2 dizi var. Ve bunların gerisi de gelecek.Bu ara zaten Medyapım dizilerini sahne sahne izledim. İlk 2 sezon ve 3. sezonunda bir kısmı var.
Aynen öyle, TV'dekilerin hallolduğu yeter bana.Ohoo senin işin zor bırak dağınık kalsın.
TV'de çok mu yoğunsun?Aynen öyle, TV'dekilerin hallolduğu yeter bana.
Yok ya birkaç aydır düzenli izlediğim 3 dizi var. Onun haricinde yine düzenli gidebilirsem Menajerimi Ara olacak.TV'de çok mu yoğunsun?
Hangi diziler bunlar?Yok ya birkaç aydır düzenli izlediğim 3 dizi var. Onun haricinde yine düzenli gidebilirsem Menajerimi Ara olacak.
Yasak Elma, Sadakatsiz, Akrep 🦂Hangi diziler bunlar?
Entrikanın dibine vuruyorsun yani. .ssYasak Elma, Sadakatsiz, Akrep 🦂
Hem de en dibine.Entrikanın dibine vuruyorsun yani. .ss
Aaa niye sıksın o da bir temel ihtiyaç.Hem de en dibine.Şimdi fark ettim de haftada neredeyse 6 buçuk saat entrika sıkmıyor.
Tabi orası da doğru. Kaos ve entrika olmadan yaşayamıyorum.Aaa niye sıksın o da bir temel ihtiyaç.
Aynı ben.Tabi orası da doğru. Kaos ve entrika olmadan yaşayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?